Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Με πολλά χαμόγελα η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Με πολλά χαμόγελα η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού

Με πολλά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και εκπλήξεις γέμισαν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού.

Μικροί και μεγάλοι, σε μια γιορτή για όλους, έδωσαν τη δική τους νότα στην εκδήλωση. Το κουτί του Αϊ-Βασίλη γέμισε με γράμματα, το «Μπισκοτόσπιτο» στολίστηκε με λαμπερές φιγούρες και υλικά και τα παιδιά δε σταμάτησαν να παίζουν με το χριστουγεννιάτικο λαβύρινθο, τους κύβους και τα παιχνίδια memory. Αλεύρι, χρωματιστά ρύζια και άλλα υλικά δεν άφησαν στιγμή σε ησυχία τη γωνιά Messy Play και στο «Στάβλο των ταράνδων» τα παιδιά δε χόρταιναν να παίζουν με χάρτινα άχρηστα υλικά. Το «Τρενάκι της Αγάπης» γέμισε με βιβλία και παιχνίδια που πρόσφεραν οι μικροί μαθητές και είναι έτοιμο να ταξιδέψει στο χωριό Πουρί του Πηλίου, για να προσφέρει τα δώρα του στο Νηπιαγωγείο του χωριού.

Τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν με τις δασκάλες τους στο θεατρικό δρώμενο «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Αϊ-Βασίλη», που επιμελήθηκαν οι ίδιες με πολύ μεράκι.

Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και αντάλλαξαν ευχές, ενώ η βραδιά έκλεισε «γλυκά» με έναν τεράστιο μπουφέ με χριστουγεννιάτικες σπιτικές συνταγές φτιαγμένες από τα παιδιά και τους γονείς τους!