Εορταστικές εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο Πύλου – Νέστορος

Εορταστικές εκδηλώσεις σε  όλο το Δήμο Πύλου – Νέστορος

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος φόρεσε ήδη τα γιορτινά του και υποδέχεται την εορταστική περίοδο, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, καθώς και φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Μετά τις πρώτες εκδηλώσεις, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Βλαχόπουλου, καθώς και ο εορταστικός στολισμός, με διεξαγωγή διαδραστικής παράσταση ξωτικών, που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους με την εισβολή τους πάνω σε ένα χριστουγεννιάτικα στολισμένο ποδήλατο.

Το Σάββατο, 9 του μήνα, επίσης στις 6.00 το απόγευμα, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Χαρακοπιού, καθώς και ο εορταστικός στολισμός, με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και όμορφες μελωδίες από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαρακοπιού και την Αθηναγόρειο Φιλαρμονική Ορχήστρα Κορώνης. Παιδική θεατρική παράσταση θα παρουσιάσουν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χαρακοπιού.

Τη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Πύλου-Πλατεία Τριών Ναυάρχων, καθώς και ο εορταστικός στολισμός, με διεξαγωγή συναυλίας από το συγκρότημα “Passepartout” σε ήχους balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin. Επίσης, θα υπάρχει face painting για μικρούς και μεγάλους στο απόλυτο Christmas party!

Τη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Χώρας, καθώς και του εορταστικού στολισμού, με τη διεξαγωγή μουσικής συναυλίας με swing, jazz, bossa nova και pop-rock ακούσματα από τη Χριστίνα Γκόλια και την παρέα της. Επίσης, θα υπάρχει face painting για μικρούς και μεγάλους σε ένα Christmas party που θα μείνει αξέχαστο!

Τη Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το πρωί η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος θα παίξει τα κάλαντα σε όλες τις ενότητες του Δήμου, όπως και την Κυριακή 31 του μήνα.