Φιλιατρά: Απολογείται αύριο ο 56χρονος που τραυμάτισε τον αδελφό του

Φιλιατρά: Απολογείται αύριο ο 56χρονος που τραυμάτισε τον αδελφό του

Αύριο θα απολογηθεί στον Ανακριτή ο 56χρονος που το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με σουγιά στον 49χρονο αδελφό του, μετά από καυγά που είχαν έξω από καφενείο, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της συμπλοκής ήταν προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο αδέρφια.

Ο 56χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 49χρονο αδελφό του, του επιτέθηκε με τη χρήση αναδιπλούμενου σουγιά τραυματίζοντάς τον πολλές φορές στην κοιλιακή χώρα.

Άμεσα, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, μετέφεραν τον 49χρονο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας προσέτρεξαν στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, όπου ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο αναδιπλούμενος σουγιάς.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.