Για το ντέρμπι με την Καλλιθέα προετοιμάζεται η Καλαμάτα

Για το ντέρμπι με την Καλλιθέα προετοιμάζεται η Καλαμάτα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για το κυριακάτικο ντέρμπι στην Καλλιθέα (έναρξη 3 μ.μ. στο «Γρ. Λαμπράκης»), με τον Καμπράλ να είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζει ο προπονητής της τοπικής μας ομάδας, Μάκης Χάβος.

Εκτός από τον επικείμενο αγωνιστικό «πόλεμο» ανάμεσα στην 2η και την 3η ομάδα της Super League 2 που είναι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, έχει προκύψει και «διπλωματικός» με τους Αθηναίους να απορρίπτουν το αίτημα της ΠΑΕ Καλαμάτα για διάθεση 150 εισιτηρίων. Η Καλλιθέα απάντησε ότι δεν θα λειτουργήσει θύρα φιλοξενουμένων για οργανωμένους και μη φιλάθλους καθώς επίσης ότι τα εκδοτήρια του «Ελ Πάσο» θα είναι κλειστά την ημέρα του αγώνα.

Η αθηναϊκή ΠΑΕ φρόντισε να μπλοκάρει με κάθε τρόπο τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας από το να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, καθώς ως προϋπόθεση αγοράς εισιτηρίων με τη συνήθη διαδικασία που ολοκληρώνεται Παρασκευή-Σάββατο από τα γραφεία της Καλλιθέας είναι να διαθέτουν ταυτότητα, η οποία έχει εκδοθεί στην Αττική!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα απάντησε σε αυτή την απόφαση της Καλλιθέας, αναφέροντας ότι:
«Πάγια θέση της ΠΑΕ Καλαμάτα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή με την συμμετοχή οπαδών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι. Γι αυτό τον λόγο πάντα δίνουμε εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες όταν έρχονται στην Καλαμάτα και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό!

Εννοείται βέβαια ότι και εμείς θέλουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας στους εκτός έδρας αγώνες και πάντα ζητάμε εισιτήρια, όπου κι αν παίζουμε. Δυστυχώς όμως δεν σκέφτονται όλες οι ομάδες όπως εμείς! Την προηγούμενη Δευτέρα μέσω μέιλ επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ Άθενς Καλλιθέα και ζητήσαμε 150 εισιτήρια για τους φιλάθλους μας.

ΥΓ2. Στο ματς του δεύτερου γύρου πιστεύουμε ότι η Άθενς Καλλιθέα δεν θα μπει καν στον κόπο να στείλει μέιλ ζητώντας εισιτήρια για τους δικούς της φιλάθλους!».

Τουλάχιστον θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη-εγκαίνια στο «Action 24»
Ο νέος τηλεοπτικός φορέας που ανέλαβε τα δικαιώματα των μεταδόσεων της Super League 2, το «Action 24» θα κάνει τα εγκαίνια της συνεργασίας με τον αγώνα Καλλιθέα-Καλαμάτα (Κυριακή 10/12, 3 μ.μ.). Τουλάχιστον οι φίλαθλοι της Καλαμάτας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι έστω και από την οθόνη τους, ενώ η δημόσια έκθεση διασφαλίζει ότι δεν θα συμβούν …παρατράγουδα.

Τέλος, στο Νότιο Όμιλο ζωντανή κάλυψη, αλλά από το κανάλι της διοργανώτριας θα έχει και ο αγώνας Ιωνικός-Αιγάλεω που έχει οριστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13/12 (3 μ.μ.).