Ισόπαλο 1-1 το φιλικό Εράνη-Καλαμάτα και βράβευση για Πρασσά

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό Εράνη-Καλαμάτα και βράβευση για Πρασσά

Ένα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της διακοπής των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους έδωσαν σήμερα το απόγευμα στα Φιλιατρά, η Εράνη και η Καλαμάτα, οι οποίες εκπροσωπούν ποδοσφαιρικά τη Μεσσηνία στη Γ’ Εθνική και τη Super League 2, αντίστοιχα. Για τους Τριφύλιους η φιλοξενία της μεγάλης ομάδας του νομού μας είχε το χαρακτήρα γιορτής, ενώ πήραν την ευκαιρία για να βραβεύσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργο Πρασσά (το τιμητικό μετάλλιο παρέλαβε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μαύρης Θύελλας, Βασίλης Παναγιωτόπουλος).
Για την ιστορία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 63′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ακόστα και τον Καραχάλιο να ισοφαρίζει στο 85’, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, καθώς μόλις είχε μπει αλλαγή, μετά από ωραίο συνδυασμό των Χάρμπα – Λακριντή.
Το Δ.Σ. της Εράνης ευχαριστεί την ΠΑΕ Καλαμάτα “για την αποδοχή της πρόσκλησης να έρθει και να παίξει στα Φιλιατρά με όλα της τα αστέρια” και της εύχεται “τα καλύτερα” και “να τη δούμε το συντομότερο ξανά στα μεγάλα σαλόνια”.