Καλαμάτα: Ο Βασίλης Κλιάφας νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Καλαμάτα: Ο Βασίλης Κλιάφας νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Λύση συνεργασίας με Μπενίτε και Καμπράλα

Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ζαλαώρα στο πόστο της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων ανακοίνωσε η Καλαμάτα και είναι παλιός γνώριμος του προπονητή της τοπικής μας ομάδας, καθώς είχαν συνεργαστεί και στον Παναιτωλικό. Το σχετικό δελτίου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Κλιάφα. Είναι 45 ετών και κατάγεται από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας.

Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ την διετία 2019-21 ήταν στον Παναιτωλικό με προπονητή τον Μάκη Χαβο και παρουσία σε 39 αγώνες. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Λύση συνεργασίας με Μπενίτε και Καμπράλα
Τις δύο πρώτες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο των χειμερινών αλλαγών του ρόστερ ανακοίνωσε χθες και επίσημα η ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο λόγος για τον Καμπράλ, ο οποίος είχε πολύ σύντομη παρουσία στη Μεσσηνία, καθώς είχε αποκτηθεί το περασμένο Φθινόπωρο και τον Μπενίτεζ, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τη δεύτερη σαιζόν του στη Μαύρη Θύελλα. Η ενημέρωση της διοίκησης της τοπικής μας ομάδας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χέρσον Καμπράλ και Μπράιαν Μπενίτεθ. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αποδεσμεύσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών».