Καλαμάτα-Παναχαϊκή σήμερα στο Στάδιο και …κάτι φαίνεται να αλλάζει

Καλαμάτα-Παναχαϊκή σήμερα στο Στάδιο και …κάτι φαίνεται να αλλάζει

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες και το πολύτιμο 3ποντο η ομάδα της Καλαμάτας θα υποδεχθεί σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας, την Παναχαϊκή (διαιτητής θα είναι ο Πειραιώτης Θ. Πουλόπουλος, με βοηθούς τον Ισακοβίδη από τη Λακωνίας και τον Σγουράκη από τον Πειραιά και 4ο τον Αρκά Ν. Γεωργόπουλο).

Η σημερινή συνάντηση είναι για τη 10η αγωνιστική της Super League 2 και η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί ενισχυμένη με τους Τάτο, Αρίμπας, ενώ «εκτός» αναμένεται να τεθούν οι Καμπράλ και Κωστούλας.

Η αυλαία της αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο άνοιξε χθες στη Ρόδο με την αναμέτρηση Διαγόρας-Καλλιθέα, ενώ σήμερα Κυριακή θα διεξαχθούν ακόμη οι αγώνες Ολυμπιακός Β’-Χανιά, Γιούχτας-Ιωνικός, Παναθηναϊκός Β’-Τηλυκράτης (όλα με ώρα έναρξης τις 3 μ.μ.)

Το σημερινό ματς θα είναι το τρίτο κατά σειρά για  την Καλαμάτα με τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία και σε αυτές τις περίπου 3 εβδομάδες φαίνεται κάτι, πράγματι, να αλλάζει.

Προχθές το βράδυ ο έμπειρος κόουτς και οι άμεσοι συνεργάτες του (Μπάμπης Μιχαηλίδης-βοηθός, Γιώργος Αδάμ-γυμναστής, Γιάννης Ζαλαώρας-προπονητής τερματοφυλάκων, Ευριπίδης Τσιμπανάκος-τεχνικός διευθυντής και Αντώνης Μαυρέας-γενικός αρχηγός) παρουσία του υπεύθυνου Τύπου της ΠΑΕ, Λευτέρη Σαρελάκου, είχαν στην αίθουσα Ολυμπιακών Κειμηλίων του Elite City Resort συνάντηση γνωριμίας με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Όπως διαφάνηκε η ΠΑΕ αλλάζει επίπεδο οργάνωσης (είναι ενδεικτικό ότι το πρόγραμμα προπονήσεων έχει διαμορφωθεί μέχρι την περίοδο των γιορτών!), το κρίσιμο γηπεδικό ζήτημα φαίνεται να λύνεται με την τακτική συντήρηση (!) του χλοοτάπητα από την εταιρεία Γεννάτος και στα τρία γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα (Στάδιο, Παλιάμπελα, Μικρομάνη), ενώ πρόθεση είναι η ανοικτή και ισότιμη ενημέρωση που θα βοηθήσει και τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο για την εύρυθμη λειτουργία και για την πρέπουσα καλή εικόνα της Καλαμάτας προς τα έξω ανακαινίσθηκε η αίθουσα «Παναγιώτης Μπαχράμης» που βρίσκεται στη νότια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας (κάτω από την κερκίδα των επισήμων) κι εκεί θα φιλοξενούνται οι συνεντεύξεις Τύπου μετά τους αγώνες.

Η πρωτοβουλία και τα έξοδα (και) για αυτή την παρέμβαση ανήκουν στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Πρασσά, ο οποίος -όπως εμφατικά τονίστηκε και στην άτυπη ενημέρωση- είναι ο άνθρωπος που επιτρέπει στην ομάδα της Καλαμάτας να έχει όραμα για το μέλλον και χωρίς να φείδεται χρημάτων φροντίζει για ό,τι χρειάζεται ώστε η Μαύρη Θύελλα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγά πρωταγωνιστικούς στόχους.

Από τα απροσδόκητα της προχθεσινής βραδιάς στο «Ελίτ» η εμφάνιση του προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ο οποίος δηλώνει και ποδοσφαιρόφιλος και είχε θερμή αλληλεπίδραση με τους παρευρισκομένους.
Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για το χθεσινό αγώνα της Volley League με την Καλαμάτα ’80.
Χ.Ε.