Καλαμάτα: Προσοχή και Παναχαϊκή…

Καλαμάτα: Προσοχή και Παναχαϊκή…

Μπορεί να φαίνεται, αλλά δεν είναι εύκολο το έργο της Καλαμάτας την Κυριακή απέναντι στην ουραγό Παναχαϊκή, η οποία επιπλέον ταλανίζεται από πολλά διοικητικοοικονομικά προβλήματα. Η άλλοτε κραταιά ομάδα της Πάτρας  έχει στο ενεργητικό της 4 ισοπαλίες, η τελευταία στην έδρα της με τον Διαγόρα Ρόδου την προηγούμενη αγωνιστική.

Η αναμέτρηση της Κυριακής στο Στάδιο της Παραλίας (ώρα έναρξης 3 μ.μ.) είναι για τη 10η αγωνιστική της Super League 2 και σίγουρα δεν θυμίζει τα παλιά πελοποννησιακά ντέρμπι, όμως η τοπική μας ομάδα χρειάζεται να επιδείξει αγωνιστικότητα και προσοχή από την αρχή προκειμένου να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Η Μαύρη Θύελλα είναι άλλωστε η οποία θα έχει την πίεση για το γκολ, για την επιστροφή στις νίκες και για τους βαθμούς κι ο καλύτερος τρόπος να αποτιναχθεί αυτό το βάρος είναι το γρήγορο σκοράρισμα.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή της Καλαμάτας, Μάκη Χάβο. Στη χθεσινή προπόνηση μάλιστα το κλίμα ήταν ιδιαίτερα γιορτινό, λόγω της γιορτής του αρχηγού, Ανδρέα Τάτου, ενώ στους εορτάζοντες ήταν και ο νέος σκάουτερ της ομάδας, Ανδρέας Μπονόβας, στους οποίους η ΠΑΕ εύχεται χρόνια πολλά εκ μέρους όλης της αθλητικής οικογένειας της Μαύρης Θύελλας.

Τέλος, από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με την Παναχαϊκή και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Φραντζή 9 π.μ.-5 μ.μ.. Επίσης, υπάρχει  δυνατότητα για ηλεκτρονική αγορά και εκτύπωση μέσα από το επίσημο σάιτ www.fckalamata.gr/eisitiria/. Οι τιμές είναι 30, 15 και 10 ευρώ, ενώ θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα στη Θύρα 1 (με ένα εισιτήριο των 10 ευρώ μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο οι γονείς με τα παιδιά τους έως 12 ετών).