Καλό ταξίδι Ηλία…

Καλό ταξίδι Ηλία…

Ήταν πολύ δύσκολος χθες ο αποχαιρετισμός στον Ηλία Λουκαρέα, τεχνικό διευθυντή της ΑΕ Μάνης, που απεβίωσε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου σε ηλικία 69 ετών.

Πέρασαν αρκετές ημέρες, αλλά όταν γνωρίζεις τόσο καλά έναν άνθρωπο, πολύ αγαπητό στην κοινωνία, με ξεχωριστή προσφορά στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, πώς να πιστέψεις ότι «έφυγε» από κοντά μας. Μία προσφορά ανεκτίμητη τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ο προπονητής. Βέβαια και η αναγνώριση από τις ομάδες, τις οποίες υπηρέτησε, ήταν μεγάλη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη χθες στον Ιερό Ναό Γενέσιο της Θεοτόκου στα Γιαννιτσάνικα, ενώ η ταφή  στο Κοιμητήριο Γιαννιτσανίκων.

Η σορός του αείμνηστου Ηλία Λουκαρέα ήταν σκεπασμένη με φανέλες της ΑΕ Μάνης και του Παμίσου Μεσσήνης (την έφερε ο έφορος του ιστορικού Συλλόγου της Μεσσήνης, Ηλίας Αποστολόπουλος), αλλά και τα σήματα των 2 ομάδων  που αγαπούσε πάρα πολύ.

Κατά την ταφή ένας φίλος του είπε ένα τραγούδι, ενώ το αγωνιστικό της ΑΕ Μάνης φώναξε: «Λουκαρέας».

Το στερνό «αντίο» στον Ηλία Λουκαρέα, είπαν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι , παλιοί συνάδελφοι στον ΟΤΕ, οι Δημοτικές Αρχές Καλαμάτας, Δυτικής Μάνης, οι διοικήσεις των Συνδέσμων Προπονητών και Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕ Μάνης, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ, προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές τοπικών ομάδων, διαιτητές – παρατηρητές αγώνων και πλήθος κόσμου.

Καλό ταξίδι Ηλία. Αφήνεις ένα μεγάλο κενό στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Μεσσηνίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει…