Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: «Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ των σκουπιδιών»

Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: «Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ των σκουπιδιών»

«Άρχισε η παρακράτηση των ΚΑΠ για τη ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια» σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου σε ανακοινωσή της.

Όπως σημειωνεται: «Δεν πέρασαν δυο μήνες από τις δημοτικές εκλογές και ήρθε ο πρώτος λογαριασμός. Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, έπειτα από πρόταση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, παρακρατήθηκε 1.5 εκατομμύριο ευρώ από τους ΚΑΠ (Κεντρικούς Αυτοτελής Πόρους) πέντε Δήμων της Πελοποννήσου, των Δήμων Άργους-Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου, Ελαφονήσου, Βόρειας Κυνουρίας, προκειμένου να πληρωθούν οφειλές στην ΤΕΡΝΑ που προβλέπονται από τη ΣΔΙΤ.

Οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, δε χρωστάνε τίποτα. Να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται: Κυβερνήσεις, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές, Διαχειρίστρια Εταιρεία.

Μονόδρομος είναι ο αγώνας των εργαζόμενων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων για να μην περάσει η νέα φοροληστεία που έρχεται μέσα και από την αύξηση των ανταποδοτικών τελών των Δήμων, για να έχει εγγυημένη κερδοφορία ο καπιταλιστής στον οποίο με τη ΣΔΙΤ παρέδωσαν τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο».