«Πέταξε» το πέναλτι και έμεινε στο «0» με ΠΑΟ Β’ η Καλαμάτα

«Πέταξε» το πέναλτι και έμεινε στο «0» με ΠΑΟ Β’ η Καλαμάτα

Συγχρονισμένη με τη μουντάδα του καιρού η Καλαμάτα διέψευσε για μια ακόμη φορά τις προσδοκίες των (λιγοστεμένων) φιλάθλων και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Παναθηναϊκό Β’, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο της Παραλίας και ήταν για τη 12η αγωνιστική της Super League 2 (1η του β’ γύρου για το Νότιο Όμιλο).

H τοπική μας ομάδα προβλημάτισε και πάλι με την εμφάνισή της, ήταν «άνευρη» και χωρίς εμφανές κίνητρο μέσα στο γήπεδο, με αρκετά λάθη και λίγες ευκαιρίες απέναντι στο αμυντικά προσανατολισμένο νεανικό «πράσινο» σύνολο. Ακόμα κι έτσι πάντως, η Μαύρη Θύελλα είχε την ευκαιρία να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, όμως στο 20’ ο Μπαράλες «πέταξε στα σκουπίδια» το πέναλτι που κέρδισε ο Ακόστα από τον Τουρκοχωρίτη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος): Γιαννίκογλου, Ραπόζο, Κωστούλας (46′ λ. τρ. Δημόπουλος), Αρίμπας, Βαλεριάνος, Κατάλντι (84’ λ.τρ. Καραγκούνης), Παπατόλιος (55′ Ματέους Άλβες), Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης (55′ Ρόβας), Μπαράλες (78’ Πασάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Κυριόπουλος (70’ λ. τρ. Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (74’ Νταμπίζας), Τουρκοχωρίτης, Καραμπάς, Λιούμης (74’ Προδρομίτης).

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε Τζανακάκη
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωνει την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι από τα επίσημα, με τον Έργκους Κάτσε και τον πρώην παράγοντα της ομάδας, Κώστα Βεργή. Ο Τζανακάκης είναι 31 ετών(30-4-92) με ύψος 1.78 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη και το 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Δόθηκε δανεικός στην ομάδα που τον ανέδειξε και το 2015 αγωνίστηκε στην Ανόρθωση.
Η τριετία 2016-19 ήταν πολύ καλή φορώντας την φανέλα του ΑΡΗ σε 64 παιγνίδια και έχοντας σκοράρει δύο φορές. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού και της Ξάνθης, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην Κύπρο για την ομάδα της Καρμιώτισσας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Ιωνικό από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.
«Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Super League 2-Νότιος Όμιλος
Πρόγραμμα-αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Β’ 0-1
Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
15:00 Παναχαϊκή-Καλλιθέα
17:00 Διαγόρας-Γιούχτας
Τρίτη 19 Δεκεμβρίου
15:00 Αιγάλεω-Τηλυκράτης
17:00 Χανιά-Ιωνικός

Η Βαθμολογία
1.Καλλιθέα 23
2.Χανιά 22
3.Καλαμάτα 20
4.Ηλιούπολη 20
5.Διαγόρας 19
6.Ιωνικός 18
7.Γιούχτας 14
8.Ολυμπιακός Β 11
9.Παναθηναϊκός Β 10
10.Αιγάλεω 8
11.Τηλυκράτης Λευκάδας 8
12.Παναχαϊκή 5
-Ο Ολυμπιακός Β’ έχει ποινή -10 βαθμών από το περυσινό πρωτάθλημα.

Η επόμενη αγωνιστική
Γιούχτας-Καλαμάτα
Αιγάλεω-Διαγόρας
Παναθηναϊκός Β’-Παναχαϊκή
Τηλυκράτης-Χανιά
Ιωνικός-Ηλιούπολη
Ολυμπιακός Β’-Καλλιθέα