Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 1ην μεταμεσημβρινήν ώραν παρά την οδόν Φαρρών εγγύς της Παραλίας το υπ’ αριθμ. 20510 επιβατικόν αυτοκίνητον οδηγούμενον υπό του σωφέρ Ν. Λαγούδη παρέσυρε τον Λάμπρον Χριστόπουλον τον οποίον ετραυμάτισεν εις το πρόσωπον ελαφρώς. Ο σωφέρ συνελήφθη αμέσως υπό των  προσδραμόντων αστυνομικών οργάνων και ωδηγήθη χθες ενώπιον του Εισαγγελέως.

-Η διοίκησις Xωροφυλακής αποβλέπουσα εις την ρύθμισιν της κινήσεως των τροχοφόρων αμαξών, κάρρων και σουστών προς αποτροπήν των κινδύνων ους διατρέχουσιν οι πολίται εξέδωκεν αστυνομικήν διάταξιν δια της οποίας  απαγορεύεται εις τους οδηγούς τροχοφόρων ολοκλήρου της περιφερείας του Νομού να επιβαίνωσι των τροχοφόρων των αλλά βαδίζοντες να κρατώσι τους ίππους εκ των χαλινών.

-Ο Ιωάννης Σταματελάκης απέστειλεν εις τον «Φιλόπτωχον Σύλλογον Κυριών» δραχμάς 1.500 επί τη ευκαιρία των εορτών. Επίσης ο Κυλινδρόμυλος των Φεραδούρου Αποστολάκη και Σία απέστειλεν εις τον «Φιλόπτωχον Σύλλογον Κυριών» τρεις σάκκους άλευρα υπέρ των πτωχών άτινα και διενεμήθησαν.