Σάββατο και τηλεοπτικά το Καλαμάτα -Παναθηναϊκός Β’

Σάββατο και τηλεοπτικά το Καλαμάτα -Παναθηναϊκός Β’

Την ήττα στην Καλλιθέα και τον οδυνηρό τρόπο που ήρθε αυτή, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, προσπαθεί να αφήσει πίσω της η ομάδα της Καλαμάτας, επικεντρώνοντας στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό Β’, για τη 12η αγωνιστική της Super League 2. Μαζί με την έναρξη του β’ γύρου οι «μελανόλευκοι» θέλουν να κάνουν νέα αρχή κι αυτό επιχειρείται να γίνει τόσο με σκληρή δουλειά στο γήπεδο, όπως τονίζει και ο προπονητής, Μάκης Χάβος, όσο και με μετεγγραφικές κινήσεις ενίσχυσης που προετοιμάζει η διοίκηση του Γιώργου Πρασσά.

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β’ ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 16/12 και ώρα 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action 24 (όπως συνέβη και με το ντέρμπι στην Καλλιθέα). Επίσης από το κανάλι της διoργανώτριας (SL2 Channel) θα μεταδοθούν οι αγώνες Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Β’, Παναχαϊκή-Καλλιθέα και Χανιά-Ιωνικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο αγώνας στην Καλαμάτα, όσο και αυτός της Ηλιούπολης, απέναντι στις δεύτερες ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία φιλάθλων των γηπεδούχων.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 16.12.2023, 3 μ.μ.

Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’

Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β’

Κυριακή 17.12.2023

Παναχαϊκή – Athens Kallithea (15:00)

Διαγόρας – Γιούχτας (17:00)

Τρίτη 19.12.2023

Χανιά – Ιωνικός (17:00)

Αιγάλεω – Τηλυκράτης (15:00)

Συλλυπητήρια για Νεστορίδη
Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της ΑΕΚ και τους οικείους του Κώστα Νεστορίδη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν «από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έζησε στιγμές δόξας φορώντας την φανέλα της Ένωσης από το 1957-1965 και της Εθνικής μας ομάδας, έφυγε από την ζωή βυθίζοντας σε θλίψη την φίλαθλη Ελλάδα.

Η ομάδα μας θα στείλει στεφάνι την ημέρα της κηδείας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».