Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας: Ξεκίνησαν τα σεμινάρια «Βασική υποστήριξη ζωής»

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας: Ξεκίνησαν τα σεμινάρια «Βασική υποστήριξη ζωής»

Αμ’ έπος, άμ’ έργον! Λίγες μέρες μετά το ανοικτό κάλεσμα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ξεκίνησε στα γραφεία του, στο Ανατολικό Κέντρο, κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα: «Βασική Υποστήριξη της Ζωής».

Η πρώτη ενημερωτική παρουσίαση  πραγματοποιήθηκε με βιωματικό τρόπο προχθές Τετάρτη 29 Νοεμβρίου από την Ελένη Εξερτζόγλου, ιατρό στο νοσοκομείο Καλαμάτας και μέλος του ΣΔΥΜ και τη νοσηλεύτρια, Σοφία Πανταζή.

Η διοίκηση του μεσσηνιακού συλλόγου ευχαριστεί τις κυρίες Εξερτζόγλου και Πανταζή, όπως και τα μέλη που συμμετείχαν στο σεμινάριο, το οποίο περιλάμβανε εκπαίδευση σε: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού  Απινιδωτή,  Αντιμετώπιση Πνιγμονής και Θέση ανάνηψης.

Τα Σεμινάρια θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από εκπροσώπους εξειδικευμένων φορέων και με το ίδιο θέμα, εφ όσον εκδηλώνεται ενδιαφέρον από μέλη και τους φίλους του ΣΔΥΜ. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail info@sdym.gr ή τηλεφωνικά στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Λεωνίδα Ευτυχιάκο στο τηλέφωνο 6945206336.