Δεν δίνει εισιτήρια η Καλαμάτα στο Αιγάλεω, καθησυχαστική για Κόβαλ…

Δεν δίνει εισιτήρια η Καλαμάτα στο Αιγάλεω, καθησυχαστική για Κόβαλ…

Μπορεί αύριο Σάββατο να υπάρχει ο δύσκολος αγώνας της Καλαμάτας με το Αιγάλεω (3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας) για τη 14η αγωνιστική της Super League 2, όμως γύρω από τη Μαύρη Θύελλα προέκυψε αναταραχή με τον Μαξίμ Κόβαλ.

Ο διεθνής Ουκρανός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την ΠΑΕ όμως θα πρέπει να περιμένουμε να διαπιστώσουμε αν πρόκειται πράγματι για μεγάλη μετεγγραφική επιτυχία ή για επανάληψη του φιάσκο του καλοκαιριού με τον Σόουζα, ο οποίος κατέληξε τελικά στον Ιωνικό.

Σε πολλά ΜΜΕ κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Κόβαλ διαπραγματεύεται και δεν έχει καν υπογράψει με τον Άρη, πολύ περισσότερο δεν έχει συμφωνήσει να έρθει ως δανεικός στην Καλαμάτα και τη Β’ εθνική κατηγορία. Ωστόσο κύκλοι της ΠΑΕ Καλαμάτα διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει θέμα και ο πολύπειρος πορτιέρο θα έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο για να υπογράψει και να ενταχθεί στην ομάδα μας…

Τα εισιτήρια για το Σάββατο
Σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς κόντρα στο Αιγάλεω, η ΠΑΕ Καλαμάτα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της: Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ομάδας μας τις ώρες 09.00-17.00 σήμερα 12/1 , καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Επίσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Τιμές Εισιτηρίων:

Θύρα VVIP:30 ευρώ

Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ

Θύρα 2 ΤΜΗΜΑ Α/ΤΜΗΜΑ Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ

Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.