Δήμος Καλαμάτας: Ανακοινώνεται η ενδεκάδα των αντιδημάρχων

Δήμος Καλαμάτας: Ανακοινώνεται η ενδεκάδα των αντιδημάρχων

Μετά την εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής,  στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για το νέο έτος, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων (σ.σ. συνολικά 11: οκτώ έμμισθοι και τρεις άμισθοι).

Σύμφωνα με το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, έτσι ώστε η νέα Δημοτική Αρχή να ξεκινήσει την παραγωγή έργου, αφού οι στόχοι που έχουν τεθεί για την πενταετία διοίκησης είναι πολύ υψηλοί.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο κ. Βασιλόπουλος δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση των ονομάτων ακόμα και σήμερα το μεσημέρι, έτσι ώστε στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ολοκληρωθεί η σύνθεση με την πλήρωση των θέσεων στις δημοτικές επιχειρήσεις.

Πάντως, αν κρίνει κάποιος όσους προτάθηκαν για μέλη της Δημοτικής Επιτροπής, εκεί θα πρέπει να βρίσκεται και η λύση του… αινίγματος των ονομάτων. Φαντάζει πολύ δύσκολο από τη 10άδα που ανακοινώθηκε (τακτικά και αναπληρωματικά μέλη) να μην είναι οι περισσότεροι και νέοι αντιδήμαρχοι.

Βέβαια, επειδή η νέα αυτοδιοικητική περίοδος είναι μεγαλύτερη κατά ένα χρόνο, οι αντιδήμαρχοι θα περνούν σε ετήσια βάση από… βαθμολόγηση του έργου τους, έτσι ώστε, αφενός, να προχωρεί και ο σχεδιασμός με το βηματισμό που απαιτείται, αλλά, αν χρειαστεί, να χρησιμοποιηθούν όσο περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι είναι δυνατό.
Α.Π.