Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Σχεδόν ομόφωνα το προεδρείο

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Σχεδόν ομόφωνα το προεδρείο

Ανακοίνωσε 8 αντιδημάρχους ο Λεβεντάκης

Σχεδόν ομόφωνα εξελέγη το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, για τους πρώτους 30 μήνες της νέας δημοτικής περιόδου, κατά την ειδική συνεδρίαση του Σώματος η οποία διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Μέγαρο στην Κυπαρισσία χθες το απόγευμα, προεδρεύοντος του Βασίλη Αθανασόπουλου.

Κατά τη συνεδρίαση κυριάρχησαν οι ευχές και το ήρεμο κλίμα, χωρίς ωστόσο να λείπουν και κάποιες «μπηχτές».

Για το αξίωμα του προέδρου προτάθηκε από το δήμαρχο, Γιώργο Λεβεντάκη, ο Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, ο οποίος ψηφίστηκε από 23 μέλη του Δ.Σ., ενώ λευκό ψήφισε η Κατερίνα Τσιγκάνου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Για το αξίωμα του αντιπροέδρου προτάθηκε από τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου ο Ανδρέας Φωτόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε από 23 μέλη του Δ.Σ., με λευκό από την κα Τσιγκάνου.

Για το αξίωμα του γραμματέα προτάθηκε από τον Άκη Κατρίτση ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο οποίος ψηφίστηκε από 23 μέλη του Δ.Σ., με λευκό λευκό από την κα Τσιγκάνου. Ακολούθησε εκλογή μελών της Δημοτικής Επιτροπής Τριφυλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Λεβεντάκης ανακοίνωσε χθες τους εξής οκτώ αντιδημάρχους: Αντώνιο Βλάχο – Τεχνικής Υπηρεσίας, Σωτήριο Μπακούρο-Οικονομικών, Δημήτριο Στριμπάκο-Διοικητικού, Δήμητρα Ανδρινοπούλου-Πολιτισμού, Βασίλη Αθανασόπουλο- Αθλητισμού, Νίκο Φρούσο Παιδείας, Μαρία Παναγοπούλου -Τουρισμού, Πολυχρόνη Κουνάβη- Καθαριότητας.

Επίσης ανακοίνωσε για πρόεδρο ΔΕΥΑΤ τον Γιάννη Φιλντίση και για πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης τον Ηλία Δημητρακόπουλο.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο.


Του Ηλία Γιαννόπουλου