Για δεύτερη φορά 16χρονος τραυματίζει με μαχαίρι άνθρωπο με τον οποίο διαπληκτίσθηκε

Για δεύτερη φορά 16χρονος τραυματίζει με  μαχαίρι άνθρωπο με τον οποίο διαπληκτίσθηκε

Διαφεύγει της σύλληψης μετά την πράξη του

Δεν πρόλαβε ένας 16χρονος να βγει από τις φυλακές ανηλίκων, όπου ήταν προφυλακισμένος για πανομοιότυπο περιστατικό, και τα ξημερώματα της Κυριακής έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με 42χρονο τον τραυμάτισε με μαχαίρι στα δύο πόδια.

Το περιστατικό συνέβη και πάλι στην οδό Υπαπαντής, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ενώ ο 16χρονος μετά το επεισόδιο τράπηκε σε φυγή και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Μέχρι χθες το βράδυ που έληγε και το Αυτόφωρο, ο ανήλικος δεν είχε εντοπισθεί.

Τον μαχαίρωσε
Περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 16χρονος και ο 42χρονος, οι οποίοι διασκέδαζαν σε κλαμπ, διαπληκτίσθηκαν και ακολούθως βγήκαν από το μαγαζί.

Εκεί ο 16χρονος κατάφερε δύο χτυπήματα με μαχαίρι, ένα σε κάθε μηρό του 42χρονου. Ακολούθως τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 42χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ίδιο επεισόδιο και τον Απρίλιο
Τέλος Απριλίου, ξημερώματα Κυριακής, πάλι στην οδό Υπαπαντής, έξω από νυχτερινό κλαμπ, έπειτα από μικροπαρεξήγηση σε δύο παρέες νεαρών άρχισε συμπλοκή.

Κατά τη συμπλοκή ένας 28χρονος Αρμένιος τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Ο 28χρονος είχε ένα τραύμα, πιθανότατα από σουγιά, στην πλάτη και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Από την προανάκριση και βιντεοληπτικό υλικό οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι δράστης είναι ο συγκεκριμένος ανήλικος, τον οποίο και συνέλαβαν την ίδια ημέρα.

Η εισαγγελέας, όπου οδηγήθηκε τότε ο 16χρονος, άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή αποφασίσθηκε η προφυλάκισή του στις φυλακές ανηλίκων.

Ο 16χρονος αποφυλακίσθηκε το προηγούμενο διάστημα, καθώς η προφυλάκιση ενός ανήλικου δεν μπορεί να υπερβεί το εξάμηνο.

Της Βίκυς Βετουλάκη