Η υποδοχή του 2024 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Η υποδοχή του 2024 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Πλήθος Καλαματιανών και επισκεπτών υποδέχθηκε το νέο έτος 2024 στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης του Δήμου Καλαμάτας.

Οι εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους ξεκίνησαν με συναυλία. Τη μουσική βραδιά άνοιξαν οι «Εισαγγελέας» και Γιάννης Κουκούτσης και τη σκυτάλη έλαβαν οι ElectroSocks με όλες τις επιτυχίες των 70s, 80s και 90s.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

Με την έλευση του νέου χρόνου, «αθόρυβα» πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, αφότου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε πως η έλευση του νέου έτους 2024, συνέπεσε με την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου. «Ευχή όλων, το έτος που μόλις ξεκίνησε να είναι ένα έτος ελπιδοφόρο, ειρηνικό, γεμάτο υγεία. Ένα έτος δημιουργικό και παραγωγικό καθώς μπροστά μας έχουμε σημαντικές προκλήσεις. Προκλήσεις αναπτυξιακές, προκλήσεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, προκλήσεις που ως συνέχεια της νέας εποχής. Μία εποχή, που ως Αυτοδιοίκηση καλούμαστε να υπηρετήσουμε τους πολίτες και τις περιοχές μας, με πίστη και αφοσίωση, αλλά και με πολύ δουλειά», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος.

Ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση και, μετά την έλευση του νέου έτους, ο Δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά, με υγεία, χαρές και δημιουργία για όλο τον κόσμο».