Ηλεία: Ζευγάρι παρασύρθηκε από ορμητικά νερά και αγνοείται

Ηλεία: Ζευγάρι παρασύρθηκε από ορμητικά νερά και αγνοείται

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αφού από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή παρασύρθηκε ταξί με δύο άτομα τα οποία και αγνοούνται.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να ερευνήσουν κάθε σημείο της περιοχής για να βρουν το αγνοούμενο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι καθοδόν μια Ομάδα Ορμητικών Νερών με 4 άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, ενώ εντολή να ετοιμαστεί έχει λάβει και η Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων με άλλα τέσσερα άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 1/3 περίπου της 6ης ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε στο εν λόγω συμβάν, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητα του συμβάντος.

Από την πρώτη στιγμή στο Πλουτοχώρι βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, και ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Διονύσης Μπαλιούκος για να διαπιστώσουν από κοντά την όλη κατάσταση.

Patrisnews.com