Καλαμάτα: Με Μπαράλες και Πέππα για τη νίκη σήμερα με Αιγάλεω

Καλαμάτα: Με Μπαράλες και Πέππα για τη νίκη σήμερα με Αιγάλεω

Τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς στο Στάδιο της Παραλίας δίνει σήμερα στις 3 μ.μ. η Καλαμάτα, υποδεχόμενη το Αιγάλεω για τη 14η αγωνιστική της Super League. Μετά το «χ» στην Κρήτη με τον Γιούχτα και με ιστορικά …απωθημένα απέναντι στους φιλοξενούμενους, η νίκη είναι μονόδρομος για τη Μαύρη Θύελλα.

Ο προπονητής Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους Αρίμπα και Δημόπουλο και συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ο Πέππας, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες από την Εράνη και ο Μπαράλες που δεν είχε ταξιδέψει στην Ιεράπετρα. Πρόκειται για τους Γιαννίκογλου, Λαδά, Τζανακάκη, Μοζέρ, Βαλεριάνο, Κωνσταντινόπουλο, Κωστούλα, Καρασαλίδη, Πέππα, Κάτσε, Κοζορώνη, Ματέους, Γρίβα, Κατάλντι, Τάτο, Ακόστα, Κωτσόπουλο, Μουζάκη, Πασά και Μπαράλες.

Συνδεθείτε στο κανάλι προβολής αγώνων της Super League 2 στην διεύθυνση https://sl2.muvi.com/content/kalamata-aigaleo για να δείτε ζωντανά την αναμέτρηση της ομάδας μας!

Απαγόρευση οργανωμένων οπαδών και αυστηρά μέτρα
Οδηγία για την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Αιγάλεω, απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, αλλά και σειρά άλλα αυστηρά μέτρα αποφασίστηκαν από τις Αρχές για την πρόληψη ενδεχόμενων επεισοδίων στο απογευματινό παιχνίδι. Τέτοια είναι η φιλοξενία στα επίσημα των συνοδών μελών του Αιγάλεω που διαθέτουν πρόσκληση (με μέριμνα της Π.Α.Ε. Καλαμάτα), φρούρηση των πούλμαν των αποστολών σε προστατευμένο χώρο, άνοιγμα των θυρών του σταδίου δύο ώρες πριν τον αγώνα (οπότε θα γίνεται και η πώληση των εισιτηρίων) και μεμονωμένη προσέλευση των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας και φυσικά «αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, πέριξ και περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων».

Σε πολύ καλή κατάσταση ο χλοοτάπητας
Παρά τον βροχερό καιρό η ΠΑΕ Καλαμάτα γνωστοποίησε ότι το χορτάρι στο γήπεδο της Παραλίας εν όψει του αγώνα με το Αιγάλεω βρίσκεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση μετά την προστασία του, καθώς οι προπονήσεις έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε βοηθητικά γήπεδα, όπως τα «Παλιάμπελα» και την αναζωογόνηση του χλοοτάπητα που περιλάμβανε μια σειρά από τις κάτωθι εργασίες (τρύπημα, αερισμός, αντικατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων, επισπορά και λίπανση, κυλινδρισμό και κούρεμα. «Οι εργασίες κάθε φορά γίνονται έχοντας ως βασικό ανασταλτικό παράγοντα την ανάπτυξη υψηλού ποσοστού υγρασίας αφού το ύψος του γηπέδου από την επιφάνια της θάλασσας είναι στα 4,11 m και η απόσταση στα 325m» εξηγούν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ.

Super League 2-Nότιος Όμιλιος
Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 13/1 – 15:00

Καλλιθέα-Παναθηναϊκός Β’

ΠΑΕ Χανιά-Διαγόρας, 14:30

Καλαμάτα-Αιγάλεω: Πουλόπουλος (Πειραιά), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)-Παπαδοπούλου (Μακεδονίας).

Κυριακή 14/1-15:00

Παναχαϊκή-Γιούχτας

Ηλιούπολη-Τηλυκράτης Λευκάδας

Δευτέρα 15/1 – 16:30

Ιωνικός-Ολυμπιακός Β’

Νέα αναβολή για το πρωτάθλημα Νέων SL2
Η Κ19 της Καλαμάτας ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τη Ρόδο, όμως το πρωτάθλημα Νέων της SL 2 πήρε μια ακόμη αναβολή. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια «Η πρεμιέρα αναβάλλεται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΕ της ΕΠΟ».