Καλαμάτα: Με Πέππα η προετοιμασία για το ματς με το Αιγάλεω – Τέλος και οι Παπατόλιος, Ραπόζο & Ρόβας

Καλαμάτα: Με Πέππα η προετοιμασία για το ματς με το Αιγάλεω – Τέλος και οι Παπατόλιος, Ραπόζο & Ρόβας

Την έκπληξη έκανε η ΠΑΕ Καλαμάτα με την ανακοίνωση της απόκτησης του 24χρονου υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού και αρχηγού της Εράνης, Γιώργου Πέππα. Όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για 1,5 χρόνο με τη φιλιατρινή αθλητική του οικογένεια -με την οποία συνεργάστηκε 8,5 χρόνια- να εκφράζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ικανοποίησή της για την ευκαιρία που έχει ένα πολυαγαπημένο της παιδί, που μάλιστα δεν είναι ντόπιο. 

«Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα.

Ο Πέππα ενσωματώθηκε άμεσα και συμμετείχε χθες στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, εν όψει του αγώνα με το Αιγάλεω που θα γίνει το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας για τη 14η αγωνιστική της Super League 2. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή στην Κρήτη στο 1-1 με τον Γιούχτα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν εντατικά.

Ο Αρίμπας που αντικαταστάθηκε στα μέσα του β’ ημιχρόνου στην Ιεράπετρα, νοιώθει πόνους στο πόδι και είναι πιθανό να έχει τράβηγμα. Ήδη υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένεται το αποτέλεσμα της εξέτασης. Μπαράλες και Δημόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα από αύριο.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει πάλι στο πολύ καλό ποιοτικά γήπεδο με πλαστικό χορτάρι που βρίσκεται στη Δυτική Παραλία.

Λύση συνεργασίας με Παπατόλιο, έπονται Ρόβας, Ραπόζο
Επίσης, η ΠΑΕ Καλαμάτα γνωστοποίησε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον Θάνο Παπατόλιο: «Έναν ποδοσφαιριστή που στα 3,5 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του. Να είναι υγιής και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρουν και οι Ραπόζο, Ρόβας οι οποίοι προπονήθηκαν μόνοι τους. Όπως έγινε γνωστό «Δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή και βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Διοίκηση για την λύση των συμβολαίων τους».