Καλαμάτα: «Τέλος» και οι Λαδάς, Ραπόζο, Δημόπουλος – Την Κυριακή στην Ηλιούπολη

Καλαμάτα: «Τέλος» και οι Λαδάς, Ραπόζο, Δημόπουλος – Την Κυριακή στην Ηλιούπολη

Για την προσεχή Κυριακή 28/1 και ώρα 3 μ.μ. στην Ηλιούπολη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα ορίστηκε η προσεχής αναμέτρηση της Καλαμάτας που είναι για τη 16η αγωνιστική της Super League 2.

Η προετοιμασία ξεκίνησε ουσιαστικά χθες για τους «μελανολεύκους» στο Αθλητικό κέντρο της Μικρομάνης (τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν στα Χανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι κανονικό).

Ο Μπαράλες, ο οποίος είχε ενοχλήσεις από χτύπημα που δέχτηκε στο πόδι στην διάρκεια του αγώνα στην Κρήτη και ο Τάτος που δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή, λόγω τραυματισμού, ήταν οι απόντες από τη χθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη για την Ηλιούπολη. Δεδομένη από την επικείμενη αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα ντέρμπι είναι οι τιμωρημένοι Αρίμπας (αποβλήθηκε στα Χανιά) και Βαλεριάνος (3 κίτρινες).

Καλαμάτα: «Τέλος» και οι Λαδάς, Ραπόζο, Δημόπουλος – Την Κυριακή στην Ηλιούπολη
Συνέχεια είχαμε χθες στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Καλαμάτας με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους Σέλσο Ραπόζο, Στέργιο Δημόπουλο και Γιώργο Λαδά. «Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Super League 2

Νότιος Όμιλος

Σάββατο 27.01.2024, 3 μ.μ.

Λευκάδας, Τηλυκράτης – Ολυμπιακός Β’

Κυριακή 28.01.2024, 3 μ.μ.

«Απ. Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός Β – Γιούχτας

Νεάπολης, Ιωνικός – Διαγόρας, 3.45 μ.μ.

«Γρ. Λαμπράκης», Καλλιθέα – Αιγάλεω

Ηλιούπολης, Ηλιούπολη– Καλαμάτα

Αγυιάς, Παναχαϊκή – Χανιά