Λύθηκε η συνεργασία της Καλαμάτας με τον Χρήστο Ρόβα

Λύθηκε η συνεργασία της Καλαμάτας με τον Χρήστο Ρόβα

Παρελθόν αποτελεί για την Καλαμάτα ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Ρόβας, καθώς χθες γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του με την τοπική ομάδα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ Καλαμάτα για τη λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ρόβα, αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ρόβα. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του στην ομάδα μας. Χρήστο καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

Χρήστος Ρόβας: «Φεύγω σαν φίλος»
Ο Χρήστος Ρόβας σε δήλωσή του αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα για την άψογη συνεργασία. Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την άνοδο».


Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης θα «σφυρίξει» το ντέρμπι Χανίων – Καλαμάτας
Ο Κωνσταντίνος Πουλακίδης από την ΕΠΣ Δράμας ορίστηκε να «σφυρίξει» το ντέρμπι Χανίων – Καλαμάτας, που διεξάγεται την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 4.00 μ.μ. στο γήπεδο Περιβολίων και είναι για τη 15η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Βοηθοί θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Ανδρέας Φωτόπουλος από την ΕΠΣ Αθήνας, τέταρτος διαιτητής ο Δημήτριος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Κορίνθου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Φουκάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Οι διαιτητές στους υπόλοιπους αγώνες του Νοτίου Ομίλου
Στο μεταξύ, οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να «σφυρίξουν» τις υπόλοιπες συναντήσεις της 15ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 είναι οι εξής:

Κυριακή 21 Ιανουαρίου – 3.00 μ.μ.

Τηλυκράτης Λευκάδας – Ιωνικός: Ιωάν. Στεργιώτης (Αθήνας), Παν. Ζούλης, Μιχ. Κακαφώνης (Αχαΐας)

Διαγόρας Ρόδου- Ηλιούπολη: Ανδρ. Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Δημ. Φίλος (Βοιωτίας), Χρ. Παύλος (Δυτικής Αττικής).

Αιγάλεω – Παναχαϊκή: Ραφ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Κων. Καλαμπόκης, Χρ. Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας).

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου – 3.00 μ.μ.

Γιούχτας Athens Kallithea F.C.: Αλ. Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), Δημ. Παγουρτζής (Πειραιά), Νικ. Μανούρας (Δυτικής Αττικής).

4.00 μ.μ.

Παναθηναϊκός Β΄- Ολυμπιακός Β΄: Γ. Κουκουράκης (Χανίων), Γ. Βλαχάκης, Γ. Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου).