Μαύρη Θύελλα: Θλάση ο Αρίμπας που χάνει το παιχνίδι με το Αιγάλεω

Μαύρη Θύελλα: Θλάση ο Αρίμπας που χάνει το παιχνίδι με το Αιγάλεω

Θλάση πρώτου βαθμού έδειξε η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο Αλεχάντρο Αρίμπας και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ομάδας Καλαμάτας θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω (3 μ.μ.).

Ο Μπαράλες αναμένεται ότι θα επανέλθει κανονικά από σήμερα στις προπονήσεις, ενώ ο Δημόπουλος προγραμματίζεται να ενσωματωθεί την Πέμπτη. Η χθεσινή προπόνηση των «μελανολεύκων» έγινε υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του και πάλι στο γήπεδο με πλαστικό χορτάρι της Δυτικής Παραλίας λόγω της βροχής, ενώ σήμερα το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί το πρωί στο αθλητικό κέντρο στην Μικρομάνη.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής για το Νότιο Όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο 13.01.2024

ΓΡ. Λαμπράκης, Καλλιθέα – Παναθηναϊκός Β’ (15:00)

Περιβολίων, Χανιά – Διαγόρας (14:30)

Παραλίας, Καλαμάτα – Αιγάλεω (15:00)

Κυριακή 14.01.2024

Ηλιούπολης, Ηλιούπολη – Τηλυκράτης (15:00)

Αγυιάς, Παναχαϊκή – Γιούχτας (15:00)

Δευτέρα 15.01.2024

Νεάπολης Νίκαιας, Ιωνικός – Ολυμπιακός Β (16:30 / Action24)

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
«Να δούμε Πέππα και Μαύρη Θύελλα στην Α’ Εθνική!»
Την περασμένη Κυριακή ο Πέππας αγωνίστηκε για τελευταία φορά, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, με τα χρώματα της Εράνης, σκοράροντας μάλιστα και το γκολ των «πρασίνων» στο 2-1 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την επομένη ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ομάδα της Καλαμάτας, κάνοντας ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό βήμα για τη Super League 2, όπου θα τον συνοδεύουν ο ενθουσιασμός της ποδοσφαιρικής του οικογένεια από τα Φιλιατρά:

«Το απόγευμα της 8ης Ιανουαρίου είναι ξεχωριστό για την ομάδα μας, καθώς σήμερα γράφεται με παραμυθένιο τρόπο ο επίλογος σε μια εκ των πιστών και ωραιότερων σχέσεων στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΠΑΕ Καλαμάτας για την απόκτηση του Γιώργου Πέππα και ο παίκτης του ταύτισε όσο κανένας άλλος το όνομα του με την Εράνη στη σύγχρονη ιστορία της, θα ανήκει πλέον στην «Μαύρη Θύελλα»!

Από την στιγμή που παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον της Καλαμάτας ήταν δεδομένο πως ο επί σειρά ετών αρχηγός του συλλόγου θα παραχωρούνταν με απέραντη χαρά, πράγμα που συντελέστηκε σήμερα με κάθε επισημότητα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εργατικότητα, η ταπεινότητα και το ήθος επιβραβεύονται με τον πλέον πειστικό τρόπο, που ένα δικό μας παιδί κάνει αυτό το άλμα, που η Εράνη αποτελεί το σκαλοπάτι για την Superleague 2.

Δεν πρόκειται απλά για έναν ποδοσφαιριστή που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα Φιλιατρά, αλλά που παράλληλα έθεσε νέα δεδομένα, ανεβάζοντας τον πήχη για το ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτει ένας παίκτης για να συνιστά αρχηγό, ηγέτη, σημαία αλλά και ζωντανή ιστορία μίας ομάδας.

Πρότυπο συμπεριφοράς για κάθε νέο παιδί που επιθυμεί να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Απέδειξες πως με σκληρή δουλειά, καθημερινή προπόνηση και ταπεινότητα τα πιο άπιαστα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

8,5 διαδοχικά χρόνια, μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή! Ήρθες σαν παιδί από την Ζάρητρα και από την πρώτη στιγμή έμοιαζες να γεννήθηκες για να παίξεις στην Εράνη. Ενηλικιώθηκες ποδοσφαιρικά με τον Κώστα Λυμπερόπουλο και αναδείχθηκες με το τεχνικό δίδυμο Γιακαλή και Μπατζάκα που έκαναν την Γ’ Εθνική να μοιάζει πολύ μικρή για να χωρέσει την ποδοσφαιρική σου αξία.

Φεύγεις όντας ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, έχοντας βελτιώσει και εμπνεύσει πολυδιάστατα τους συμπαίκτες σου να μην παρατούν σε όσα εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο τους.

Τυπικά θα έπρεπε να αναφέρουμε κάποια στατιστικά στοιχεία για τις πολυάριθμες εμφανίσεις σου με το πράσινο έμβλημα, όμως το αποτύπωμα, οι αναμνήσεις και η συνολικότερη παρακαταθήκη που αφήνεις στην ομάδα μας είναι πολύ πιο άυλα για να προσμετρηθούν σε συμμετοχές, τίτλους και διακρίσεις.

Αρχηγέ των αρχηγών σε ευχαριστούμε σε όλα (2016-2024)!

Από σήμερα έχουμε έναν επιπλέον λόγο να πηγαίνουμε στο Δημοτικό Γήπεδο της Παραλίας, να υποστηρίζουμε με μεγαλύτερο πάθος το κορυφαίο σωματείο του Νομού, ευελπιστώντας σε λίγους μόνο μήνες να σας δούμε αμφότερους στην Α’ Εθνική!».

Σ. Λυμπερόπουλος: Παράδειγμα για παίκτες και σωματεία
Από την πλευρά ο κορυφαίος, παλαίμαχος πια, Φιλιατρινός τερματοφύλακας Σωτήρης Λυμπερόπουλος ανέφερε με αφορμή την εξέλιξη του Γιώργου Πέππα:

«Καλή συνέχεια στην αγαπημένη μας Μαύρη Θύελλα. Αξίζεις αυτή την ευκαιρία! Μπράβο στον προπονητή Χάβο και την διοίκηση της Καλαμάτας που σου ανοίγει μια πόρτα να εξελίξεις το ταλέντο  σου. Σ’ ευχαριστουμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα μας και το ξεχωριστό σου  ήθος. Χαίρομαι για την Εράνη που το μεράκι και ο προγραμματισμός των ανθρώπων της συμβάλουν στο να εξελίσσονται οι παίκτες της και να ανεβαίνουν σκαλοπάτι, στελεχώνοντας την μεγάλη ομάδα της Μεσσηνίας. Ελπίζω και εύχομαι να ακολουθήσουν κ αλλά σωματεία».