Με νέο πρόσωπο στην Κρήτη κόντρα στον Γιούχτα η Καλαμάτα

Με νέο πρόσωπο στην Κρήτη κόντρα στον Γιούχτα η Καλαμάτα

Με δύο ακόμη προπονήσεις, σήμερα και αύριο το πρωί, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Καλαμάτας για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, την προσεχή Κυριακή και ώρα 2.30 μ.μ. στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της Ιεράπετρας. Το μεσσηνιακό συγκρότημα θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτόν για να ξεπεράσει αλώβητο το εμπόδιο του Γιούχτα, ο οποίος, αν και νεοφώτιστος, αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατός, τόσο εντός όσο και εκτός Κρήτης. Η επικείμενη αναμέτρηση είναι για τη 13η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Η Μαύρη Θύελλα έκλεισε ατυχώς αγωνιστικά το 2023 με ισοπαλία στο Στάδιο της Παραλίας απέναντι στον «μικρομεσαίο» Παναθηναϊκό, αλλά σε σχέση με την αναμέτρηση της 16ης Δεκεμβρίου η τοπική μας ομάδα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα σχήμα με πολλά νέα πρόσωπα. Στην αποστολή που θα αναχωρήσει το Σάββατο αναμένεται να συμμετάσχουν και οι έξι χειμερινές  μετεγγραφές που υλοποίησε η διοίκηση, ενώ κάποιοι από αυτούς αναμένεται να τους εμπιστευτεί και στο αρχικό σχήμα ο προπονητής, Μάκης Χάβος. Ειδικότερα, έχουν αποκτηθεί οι Μανώλης Τζανακάκης, Έργκους Κάτσε, Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης, Ελιβέλντο Ντάντας και την τελευταία εβδομάδα οι Κώστας Κωτσόπουλος, Τέλης Καρασαλίδης. Ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημόπουλο, τον τραυματία Κάνιας και τον τερματοφύλακα Μέντες, ο οποίος συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα. Από την Καλαμάτα έχουν ήδη αποχωρήσει οι Αλέξανδρος Αρναρέλλης, Τζέρσον Καμπράλ, Βασίλης Καραγκούνης και Μπράιαν Μπενίτεζ, ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να μείνουν οι Μπαξεβάνος, Ρόβας, Παπατόλιος, οι οποίοι  διαπραγματεύονται την λύση του συμβολαίου τους.

Αλλαγές σε έδρες και ημερομηνίες
Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος ανακοίνωσε δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής. Ειδικότερα ο αγώνας ΠΑΟ Β’ – Παναχαϊκή θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 08.01.2024 (14:00) στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης», αντί στις 15:00 στο γήπεδο Απ. Νικολαϊδης, όπως αρχικά είχε ορισθεί. Επίσης, η συνάντηση Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου θα διεξαχθεί την Κυριακή 07.01.2024 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης», αντί του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω, όπως αρχικά είχε ορισθεί.