Ο Δήμος Καλαμάτας θα επενδύει στον πολιτισμό για την ανάπτυξή του

Ο Δήμος Καλαμάτας θα επενδύει  στον πολιτισμό για την ανάπτυξή του

Αναφέρθηκε στην κοπή πίτας της Κ.Ε. Φάρις

Στο black box του Μεγάρου Χορού έκοψε τη βασιλόπιτά της η κοινωφελής επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας χθες, παρουσία του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, του πρώην δημάρχου Γιώργου Κουτσούλη, του Διοικητικού Συμβουλίου και εργαζομένων, αιρετών της αυτοδιοίκησης και άλλων.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ευχόμενος για το νέο έτος συνέχιση της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης της κοινωφελούς επιχείρησης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο και το σπουδαίο πολιτιστικό έργο της “Φάρις”, τονίζοντας ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα εξακολουθήσει να επενδύει στον πολιτισμό, διατηρώντας το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο του Δημοτικού Ωδείου, της Σχολής Χορού, του Εικαστικού Εργαστηρίου, του Τμήματος Λόγου και Γραμμάτων, καθώς επίσης του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.

Είχε προηγηθεί σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο της “Φάρις”, Σωτήρη Κριτσωτάκη, ο οποίος ευχαρίστησε τους καλλιτεχνικούς διευθυντές, το προσωπικό, τους εθελοντές και τους συνεργάτες της κοινωφελούς επιχείρησης.