Ο Κουκούλας από τη Λέσβο θα διαιτητεύσει τον αγώνα Ηλιούπολη – Καλαμάτα

Ο Κουκούλας από τη Λέσβο θα διαιτητεύσει τον αγώνα Ηλιούπολη – Καλαμάτα

Σε εντατικούς ρυθμούς, με ποικιλία ασκήσεων φυσικής κατάστασης και τακτικής, πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας. Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα στην Ηλιούπολη κάνει ο Τζερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και σήμερα εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και η εξέλιξη της πορείας αποκατάστασής του θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις προσεχείς αναμετρήσεις στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 και είναι για τη 16η αγωνιστική. Το ντέρμπι που δίνει η Καλαμάτα στο γήπεδο της Ηλιούπολης θα διαιτητεύσει ο Παναγιώτης Κουκούλας από την Ένωση Λέσβου. Αναλυτικότερα:

Νότιος Όμιλος
Σάββατο 27/1, 15:00

Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β’: Φουστανάς, Φράγιος-Μποζατζίδης (Μακεδονίας). 4ος Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής). Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

Κυριακή 28/1, 15:00

Παναθηναϊκός Β’-Γιούχτας: Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), Καλλής (Ανατολικής Αττικής)-Παπαδόπουλος (Πειραιά). 4ος Ντάουλας (Αιτωλοακαρνανίας). Παρατηρητής: Ελένη Κυριού (Αρκαδίας).

Ιωνικός-Διαγόρας, 15:45: Κόκκορης (Αρκαδίας), Ισακοβίδης (Λακωνίας)-Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου). 4ος Γεωργόπουλος (Αρκαδίας). Παρατηρητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Καλλιθέα-Αιγάλεω: Ρεντίφης (Ανατολικής Αττικής), Πάγκαλος (Λασιθίου)-Τριανταφύλλου (Κορίνθου). 4ος Αλάμπεης (Αθηνών). Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά).

Ηλιούπολη-Καλαμάτα: Κουκούλας (Λέσβου), Βεργέτης (Αργολίδας)-Αρμακόλας (Κυκλάδων). 4ος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας). Παρατηρητής: Καμπούρης (Εύβοιας).

Παναχαϊκή-Χανιά: Γιαννουκας (Δωδεκανήσου), Λιόντος-Θανασιάς (Ηπείρου). 4ος Ρούτσης (Κορίνθου). Παρατηρητής: Μαράνος (Αθηνών).