Ο Παναγιώτης Καρνούσκος νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Μεσσήνης

Ο Παναγιώτης Καρνούσκος νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Μεσσήνης

Σε έναν άνθρωπο με μακρόχρονη εμπειρία στο δημόσιο τομέα ανέθεσε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα του Δήμου. Πρόκειται για το δασολόγο – περιβαλλοντολόγο με Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση, Παναγιώτη Καρνούσκο, ο οποίος κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο διατηρούσε τη θέση του ειδικού συμβούλου του δημάρχου.

Ο κ. Καρνούσκος έχει πολυετή εμπειρία σε ανάλογες θέσεις, καθώς έχει εργαστεί ως γενικός γραμματέας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος επί δύο δημοτικές θητείες και ως ειδικός συνεργάτης στον ίδιο Δήμο παλαιότερα. Διαθέτει, επίσης, Μεταπτυχιακό Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, με εργασιακή εμπειρία στο Δασαρχείο Καλαμάτας, στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας και ως ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής δημόσιων και ιδιωτικών έργων.

Έχει παρακολουθήσει, επίσης, πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων, έχει λάβει μέρος σε εκπαιδευτικά συνέδρια, έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και έχει εργαστεί ως εργαστηριακός καθηγητής στο ΤΕΙ Καλαμάτας και ως εκπαιδευτής σε δημόσια ΙΕΚ και ιδιωτικά ΚΕΚ.

«Με τον Παναγιώτη Καρνούσκο, που αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα στο Δήμο μας, συνεργαστήκαμε άψογα κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, οπότε εκτίμησα τις ικανότητές του και την εμπειρία του σε ζητήματα της αυτοδιοίκησης. Είμαι πεπεισμένος ότι και από τη νέα του θέση θα συμβάλλει αποτελεσματικά με την εμπειρία και την αξιοσύνη του στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή, αλλά και στη βελτίωση της λειτουργικότητας των υπηρεσιών του Δήμου μας», δήλωσε σχετικά χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.