Πειραματική Σκηνή: Χαμόγελα και θερμά χειροκροτήματα για την παράσταση «Ματίας ο Πρώτος»

Πειραματική Σκηνή: Χαμόγελα και θερμά χειροκροτήματα για την παράσταση «Ματίας ο Πρώτος»

Στο κατάμεστο από θεατές όλων των ηλικιών αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου έκανε πρεμιέρα ο “Ματίας ο Πρώτος” της Πειραματικής Σκηνής, σκορπώντας χαμόγελα και εισπράττοντας θερμά χειροκροτήματα.

Η θεατρική ομάδα των 23 εφήβων γέμισε τη θεατρική σκηνή με το ταλέντο, το μεράκι και το κέφι τους, ζωντανεύοντας πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, χορεύοντας, τραγουδώντας και σκορπώντας χαρά, ενθουσιασμό  και συγκίνηση σε όλους τους θεατές ανεξαρτήτως ηλικίας. 

Όπως αναφέρεται σχετικά από διοργανωτές: «Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της τόσο όμορφης μουσικοθεατρικής και γεμάτης μηνύματα παράστασης, στη Γιώλικα Πουλοπούλου που είχε την καλλιτεχνική καθοδήγηση, στην υπέροχη μουσική που μας πρόσφερε ο Τάσος Καρακατσάνης (μουσική που είχε γράψει για τον Ματία του Κ.Θ.Β.Ε.), στην Κατερίνα Μηλιαρέση που σχεδίασε τα σκηνικά και τα καπέλα, στον Γιώργο και τον Κώστα Αγγελόπουλο που κατασκεύασαν και έβαψαν τα σκηνικά, στο Νίκο Τζαβάρα που σχεδίασε την αφίσα, το διαφημιστικό σποτ, έκανε τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση, στον Μιχάλη Κατσαρέα που βοήθησε ως βοηθός σκηνοθέτη και στον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο μαζί με τη Νικολέτα Βασιλοπούλου που βοήθησαν στο καλλιτεχνικό βάψιμο των σκηνικών.

Πάνω από όλους, όμως, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι 23 έφηβοι της θεατρικής ομάδας, αφού για τα μισά σχεδόν από τα παιδιά ήταν η πρώτη φορά που έρχονταν σε επαφή με το θεατρικό σανίδι, για την προσφορά ατελείωτων ωρών εργασίας για τις πρόβες τα πολύτιμα Σαββατοκύριακά τους, την άψογη συνεργασία μεταξύ τους, την αγάπη για το έργο και τα μηνύματα που προβάλλει, για το μεράκι τους, τη χαρούμενη διάθεσή τους και το ταλέντο τους. Ήταν μια εξαιρετική θεατρική ομάδα, που μας συνεπήρε σε αυτό το υπέροχο θεατρικό ταξίδι τους».

Να σημειωθεί πως, επειδή η προσέλευση θεατών είναι μεγάλη και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο Κυριακή 7 Ιανουαρίου , γιατί τα παιδιά έχουν σχολείο μετά τις διακοπές, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών παρακαλούνται όσοι θεατρόφιλοι θέλουν να απολαύσουν την παράσταση να κλείνουν εγκαίρως θέσεις στα τηλέφωνα 6977437279, 6971540945. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ για τους ενήλικες και 8 ευρώ το μειωμένο για μαθητές , φοιτητές, ανέργους.