Περιποίηση Νυχιών: Ο Πλήρης Εξοπλισμός Για Επαγγελματικό Αποτέλεσμα

Περιποίηση Νυχιών: Ο Πλήρης Εξοπλισμός Για Επαγγελματικό Αποτέλεσμα

Η σωστή και ολοκληρωμένη περιποίηση των νυχιών και η επίτευξη ενός άψογου μανικιούρ και πεντικιούρ είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Το ταλέντο και φυσικά η εμπειρία του επαγγελματία είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως και η εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Τα επαγγελματικά εργαλεία για νύχια της συλλογής της InBeautyLand διευκολύνουν και απογειώνουν τη φροντίδα των νυχιών. Η πλούσια ποικιλία από επώνυμα προϊόντα είναι διαθέσιμη online, με εξαιρετικές προσφορές στις τιμές αλλά όχι στην ποιότητα!

Ημιμόνιμα βερνίκια και προϊόντα Somfis για μοναδική περιποίηση

Somfis ημιμόνιμο βερνίκι Νυχιών S324, 15ml.

Τα ημιμόνιμα βερνίκια Somfis κάνουν τη δουλειά κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη. Η μεγάλη διάρκειά τους σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας συστατικά τους που φροντίζουν το νύχι είναι που τα φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεων. 

Somfis Gel Tonic, 15ml.

Αναζητήστε μανό από όλη τη χρωματική παλέτα για τον χειμώνα, το καλοκαίρι αλλά και κάθε εποχή που θα αναβαθμίσουν το έργο σας!

Φόρμες νυχιών για χτίσιμο και επιμήκυνση από τα καλύτερα brands.

Nm αυτοκόλλητες φόρμες χτισίματος 500Τμχ

Οι φόρμες νυχιών χτισίματος και επιμήκυνσης είναι απαραίτητες για κάθε επαγγελματικό βαλιτσάκι, γι’ αυτό και τα διασημότερα brands του χώρου φροντίζουν να μας προμηθεύουν με υπέροχα σχέδια σε μεγάλη ποικιλία.

Crocus φόρμες επιμήκυνσης νυχιών.

Ανακαλύψτε την ιδανική βάση πάνω στην οποία θα δημιουργήσετε, προσφέροντας στις πελάτισσές σας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό μανικιούρ με μεγάλη διάρκεια και στο σχήμα που έχουν ονειρευτεί.

Περιηγηθείτε στο online shop inbeautyland.gr, την απόλυτη πηγή επώνυμων επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης νυχιών και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας, με δωρεάν μεταφορικά έξοδα για αγορές από 47€ και πάνω!