Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΚΑΤΑ προχθεσινήν αυτής συνεδρίασιν η επιτροπή μονίμων οδοστρωμάτων απεφάσισεν εισηγήσει του Νομάρχου να ασφαλτοστρωθή και η οδός Μεσσήνης μέχρι συναντήσεως της οδού  Ανδανείας. Επειδή όμως δεν επαρκούν οι πόροι του Ειδικού Ταμείου, εξουσιοδοτήθη  ο Νομάρχης παρά της επιτροπής να κάμη τ’ αναγκαία  διαβήματα προς εξεύρεσιν των απαιτουμένων χρημάτων δια της συνάψεως δανείου.

-ΠΡΟΧΘΕΣ εις την συνοικίαν Σπανοχώρι της πόλεώς μας ανευρέθη αρτιγέννητον θήλυ βρέφος αβάπτιστον, όπερ παρεδόθη εις την Δημοτικήν Αρχήν.

-ΚΑΤΑ το διαρρεύσαν πρώτον δεκαπενθήμερον του τρέχοντος μηνός και έτους απεβίωσαν εν τη πόλει μας 13 εν όλω τον αριθμόν άτομα εκ διαφόρων ασθενειών, ενώ κατά το αυτό διάστημα του παρελθόντος έτους απεβίωσαν 18 εν όλω άτομα, επομένως κατά το αυτό χρονικόν διάστημα του τρέχοντος έτους παρουσιάζεται ελάττωσις θνησιμότητος κατά τρία άτομα.

-ΘΕΩΡΟΥΜΕΝ υποχρέωσιν να εκφράσωμεν και δημόσια τας ευχαριστίας προς τους αδελφούς Ηλ. Κοντοζαμάνη δια την μηχανικήν των κατάρτισιν και τελειότητα του εργοστασίου των. Εντός ημέρας κατόρθωσαν να επιδιορθώσουν βλαβέν μέρος του πιεστηρίου μας, το οποίον ήδη εργάζεται απροσκόπτως όπως και πρότερον. Η μηχανική αντίληψις των Αφών Κοντοζαμάνη είναι τοιαύτη ώστε να τιμά αυτούς ιδιαιτέρως.

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ «ΘΑΡΡΟΥΣ»