Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΚΑTA μήκος της δημοσίας οδού Καλαμών – Τριπόλεως και από την θέσιν «Δερβένι» και πέραν έχουν εναποτεθή προ αμνημονεύτων ίσως ετών σκύρρα δια την επίστρωσιν της οδού ταύτης. Τα σκύρρα όμως ταύτα μέχρι σήμερον δεν έχουν χρησιμοποιηθή, έχουν δε διασπαρή εις τρόπον ώστε σπουδαίως να παρακωλύουν την συγκοινωνίαν. Δεν θα ήτο δυνατόν τέλος πάντων να χρησιμοποιηθούν ώστε να λείψουν τα μαρτύρια των επικοινωνούντων;

-ΤΟ Κοινοτικόν Συμβούλιον Παραλίας Κυπαρισσίας εψήφισε πίστωσιν δραχμών 30.000 δια τον ηλεκτροφωτισμόν της. Επίσης εψήφισε πίστωσιν δραχμών 2.400 προς εκμίσθωσιν οικίας δια την εναποθήκευσιν των ηλεκτρικών. Ωσαύτως δι’ ετέρας αναφοράς της παρακαλεί την Νομαρχίαν όπως εκφράση ευχήν εις το αρμόδιον Υπουργείον δια να αναλάβη το δημόσιον την κατασκευήν των τεχνικών έργων της κατασκευαζομένης οδού Παραλίας Κυπαρισσίας – Ραυτάκη.

-ΣΥΝΕΛΘΟΥΣΑ χθες η επί των διατιμήσεων επιτροπή εκανόνισε την τιμήν του λευκού άρτου προς δραχμάς 8,90 κατ’ οκάν, του δε πιτυρούχου προς 7,20. Η ισχύς άρχεται από σήμερον.