Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΙΣ την σιδηροδρομικήν γραμμήν Κεντρικού ανευρέθη έκθετον βρέφος ανήκον εις την Ελένην χήραν Δημ. Τασιοπούλου. Η άστοργος μήτηρ συλληφθείσα παρεπέμφθη μετά της σχηματισθείσης δικογραφίας εις τον ενταύθα Εισαγγελέα.

-ΕΙΣ τον λιμένα μας καταπλέει το θαλαμηγόν «Λέων», το οποίον ετέθη εις την εξυπηρέτησιν τη γραμμής Καλαμών – Πειραιώς. Το θαλαμηγόν τούτο αγορασθέν εν Βενετία υπό της Εταιρείας «Λακωνική ατμοπλοΐα» είναι το ταχύτερον και πολυτελέστερον όλων των ακτοπλοϊκών σκαφών. Η εταιρεία είναι αξία θερμών επαίνων δια την απόκτησιν του σκάφους τούτου και διότι θέλει αυτό εις εξυπηρέτησιν και της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας του νομού μας, η οποία ούτως σπουδαίως θα εξυπηρετηθή.

-ΚΑΤΟΠΙΝ συνεχούς επί ένα σχεδόν μήνα παρακολουθήσεως του υπομοιράρχου Σαργέντη, διοικητού του Βου αστυνομικού τμήματος, συνελήφθησαν προχθές επ’ αυτοφώρω καπνίζοντες χασίς οι Ιω. Δημητρακόπουλος, Ι. Πετρόπουλος, Γεράσιμος Κολυδάς, Γ. Σερεμέτης, Ν. Παπαδέας, Π. Παναγουλάκος, Ν. Κουτούβελας, Π. Μαυροειδής και Θ. Ευτυχιάκος εις την οικίαν του πρώτου, την οποίαν είχον μεταβάλλει εις χασισοποτείον την κειμένην παρά την οδό Μεσσήνης. Πάντες οι ανωτέρω παρεπέμφθησαν εις τον Εισαγγελέα.