Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΟ δημοτικόν συμβούλιον Φιλιατρών συνεζήτησε προχθές επί των εξής θεμάτων: 1) Περί προχείρου επισκευής των υπαρχόντων εκεί σφαγείων και 2) Περί παραχωρήσεως δωρεάν οικοπέδου εκ μέρους του Δήμου προς ανέγερσιν αστυνομικού καταστήματος, δια την στέγασιν του εκεί Αστυνομικού Τμήματος.

ΕΠΙ του πρώτου θέματος, εξουσιοδότησε τον Δήμαρχόν του όπως καλέση τον μηχανικόν του Δήμου και προβή εις την σύνταξιν μελέτης σχετικής και επί του δευτέρου επεφυλάχθη να λάβει σχετικάς αποφάσεις, αφού πρότερον κληθή ο μηχανικός και αποφανθή κατά πόσον θα είναι οικοδομήσιμον το δημοτικόν οικόπεδον το κείμενον προς ανατολάς της πλατείας και αρκτικώς του οικοπέδου του Δημ. Πολίτη.

ΕΠΙΣΗΣ το δημοτικόν συμβούλιον Φιλιατρών συνεζήτη εν επί του ζητήματος: περί κατασκευής προχείρου λαχαναγοράς, επιφυλαχθέν όπως κατασκευάση βραδύτερον μόνιμον τοιαύτην.

-ΕΞΩΘΙ του χωρίου Δράγκα ανευρέθη εκτεθειμένον αρτιγέννητον βρέφος θήλυ το οποίον παρεδόθη εις τον Πρόεδρον της Κοινότητος, ίνα μεριμνήση δια την διατροφήν και φύλαξίν του.