Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΟ απόγευμα της παρελθούσης Κυριακής εις την ευρείαν αίθουσαν της Λαϊκής Σχολής εδόθη η προαγγελθείσα συναυλία υπέρ της βιβλιοθήκης αυτής. Χάρις εις τας ενεργείας των διοργανωτών και την αμέριστον εκδήλωσιν του ενδιαφέροντος της κοινωνίας, η αίθουσα υπερεπληρώθη. Από απόψεως εκτελέσεως η επιτυχία ήτο πλήρης.

Η μπάντα της Φιλαρμονικής μας παρουσίασεν εκπλήξεις χάρις εις την ομολογουμένην μαεστρίαν του διδασκάλου της Αργυριάδου. Αλλά και ο Λίβας κατέδειξεν ότι κατέχει καλά την φωνητικήν μουσικήν και δύναται να εκπαιδεύση το υπάρχον άριστον υλικόν ώστε να σχηματισθή πρώτης τάξεως χορωδία.

ΤΟΣΟΝ οι οργανωταί όσο και οι μετασχόντες εις την συναυλίαν ερασιτέχναι, είναι άξιοι θερμών επαίνων. Ελπίζομεν δε ότι θα εξακολουθήσουν την συνεργασίαν των ώστε να δημιουργηθή και εις την πόλιν μας κάτι άξιον λόγου από μουσικής εμφανίσεως.

-ΤΟ υπουργείον της Συγκοινωνίας ενέκρινε την εκπόνησιν της αναγκαίας μελέτης προς κατασκευήν των τεχνικών έργων της δια προσωπικής εργασίας των κατοίκων κατασκευαζομένης οδού Μακρυσίων – Τσαμά.