Στην Ηλιούπολη για αποτέλεσμα σήμερα η Καλαμάτα

Στην Ηλιούπολη για αποτέλεσμα σήμερα η Καλαμάτα

Μετά τα Χανιά και το 1-1, νέα δύσκολη δοκιμασία περιμένει σήμερα στην Ηλιούπολη την ομάδα της Καλαμάτας.

Πρόκειται για το ντέρμπι ανάμεσα στην 3η και την 4η στην κατάταξη της Super League 2, γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η αναμέτρηση είναι για τη 16η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οργανωμένων φιλάθλων από μεσσηνιακής πλευράς, κατόπιν απόφασης απαγόρευσης της αστυνομίας, σε συνεννόηση με τη γηπεδούχο ομάδα. «Η ΠΑΕ Καλαμάτα από την αρχή του πρωταθλήματος και σε κάθε εκτός έδρας ματς ζητάει εισιτήρια από τις εκάστοτε γηπεδούχες ομάδες και δεν έχει αρνηθεί ποτέ την μετακίνηση αντίπαλων ομάδων στην έδρα μας. Πάγια θέση μας είναι «γήπεδα με φιλάθλους και των δυο ομάδων»», καταθέτει την «ένστασή» της η ΠΑΕ.

Η αποστολή της ομάδας μας περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα στην Ηλιούπολη:
Κόβαλ, Γιαννίκογλου, Κωστούλας, Κωτσόπουλος, Τάτος, Κωνσταντινόπουλος, Πασάς, Καρασαλίδης, Κοζορώνης, Άλβες, Μοζέρ, Ακόστα, Ελιβέλτο, Μπαράλες, Κατάλντι, Κάνιας, Κάτσε, Γρίβας, Πέππας, Μουζάκης, Τζανακάκης

Με 3 ευρώ από το κανάλι της Super League 2 το ματς
Η διοργανώτρια ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της προσεχούς αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Από το Νότιο Όμιλο «ζωντανή» κάλυψη θα έχει την Κυριακή 3 μ.μ. η αναμέτρηση της Καλαμάτας στην Ηλιούπολη και ο αγώνας Παναχαϊκή-Χανιά, καθώς και τα παιχνίδια Ιωνικός-Διαγόρας και Παναχαϊκή-Χανιά. Η προβολή θα γίνει από την πλατφόρμα https://sl2.muvi.com μέσω pay per view, δηλαδή με εφάπαξ συνδρομή 3 ευρώ ανά παιχνίδι.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2 για το Νότιο Όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο 27/1
Τηλυκράτης–Ολυμπιακός Β’ 2-2

Κυριακή 28/1
Παναθηναϊκός Β’–Γιούχτας (15:00)

Ιωνικός–Διαγόρας (15:45)

Καλλιθέα–Αιγάλεω (15:00)

Ηλιούπολη– Καλαμάτα (15:00)

Παναχαϊκή–Χανιά (15:00)