Στην Κρήτη για το διπλό κόντρα στον Γιούχτα η Καλαμάτα

Στην Κρήτη για το διπλό κόντρα στον Γιούχτα η Καλαμάτα

Με την ευκαιρία της επανέναρξης του πρωταθλήματος και εν όψει του ταξιδιού στην Κρήτη η Διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα έκανε το τραπέζι στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο «Παλιακόν».

Η συνεστίαση επιβεβαίωσε το πάρα πολύ καλό που υπάρχει στο εσωτερικό των «μελανολεύκων» και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι το 2024 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Θύελλας.

Χθες το απόγευμα η αποστολή της Καλαμάτας πέταξε για Ηράκλειο και από εκεί θα μεταβεί στην Ιεράπετρα, όπου την Κυριακή στις 2.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γιούχτα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στόχος της τοπικής μας ομάδας είναι το νικηφόρο ξεκίνημα για το 2024 και μια νέα αρχή που θα την ανεβάσει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου.

Σε αυτή την προσπάθεια ο προπονητής Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι τον τιμωρημένο Δημόπουλο, τον τραυματία Κάνιας και τον τερματοφύλακα Μέντες, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Γουινέα Μπισάου στο Copa Africa.

Η αποστολή
Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος του 2024 στην Ιεράπετρα με τον Γιούχτα αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Γιαννίκογλου, Λαδάς, Τζανακάκης, Μοζέρ, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Αρίμπας, Κωστούλας, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης, Ματέους, Γρίβας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Ελιβέλτο, Πασάς, Κωτσόπουλος

Ο Μπαράλες στην τελευταία προπόνηση ένιωσε έναν πόνο στο γαστροκνήμιο και κρίθηκε σκόπιμο να μην ακολουθήσει την αποστολή.

Λύση συνεργασίας με Νίκο Μπαξεβάνο
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μπαξεβάνο. «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρουν οι «μελανόλευκοι» για μια απόφαση που ήταν ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό.

Νότιος Όμιλος
Πρόγραμμα-διαιτητές 13ης αγωνιστικής

Σαββάτο 6 Ιανουαρίου, 13:30
Ολυμπιακός Β’-Καλλιθέα 1-2

Κυριακή 7 Ιανουαρίου – 15:00
Γιούχτας-Καλαμάτα (14:30): Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)-Νταβέλας (Μακεδονίας). 4oς Κουκούλας (Λέσβου) και παρατηρητής ο Παπαδάκης (Λασιθίου).

Ιωνικός-Ηλιούπολη

Τηλυκράτης-Χανιά

Αιγάλεω-Διαγόρας

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, 14:00

ΠΑΟ Β’-Παναχαϊκή