Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έκοψε την πίτα του για το 2024

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας  έκοψε την πίτα του για το 2024

Παρουσία του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου

Παρόντος του μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έκοψε χθες βασιλόπιτα για το νέο έτος. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Αναστάσιος Ηλιόπουλος, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Τζαμουράνης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Παναγιώτης Λύρας, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τη νέα χρονιά.

Ο κ. Βασιλόπουλος στάθηκε στην ομιλία του στο γεγονός ότι το 2024 υπάρχουν πολλές προκλήσεις για το Δήμο Καλαμάτας, τις οποίες η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη και με σχέδιο να τις αντιμετωπίσει με επιτυχία. Στόχος αταλάντευτος παραμένει η περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου και η ευημερία των πολιτών.

Με τη σειρά του, ο Β. Τζαμουράνης σχολίασε ότι η πορεία του Δήμου έχει αρνητικό πρόσημο, αφού μια σειρά έργων και μελετών, καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, παραμένουν άλυτα.

Από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας είπε ότι η τακτική που θα ακολουθήσει απέναντι στη Δημοτική Αρχή θα είναι “καρότο και μαστίγιο”. Επικρότηση των θετικών πρωτοβουλιών, αλλά και κριτική όταν η πορεία του Δήμου οδηγείται σε αδιέξοδες πολιτικές και πρακτικές.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος.

Α.Π.