Βαρύ πέπλο σκέπασε την Τριφυλία με το θάνατο των δύο παιδιών

Βαρύ πέπλο σκέπασε την Τριφυλία με το θάνατο των δύο παιδιών

Μάχη για τη ζωή του μετά το τροχαίο δίνει 31χρονος

Θρήνος επικρατεί στην Τριφυλία για τον άδικο χαμό των δύο νέων, 15 και 23 χρόνων, στο τροχαίο που συνέβη στα Διπόταμα Φαρακλάδας το βράδυ της Δευτέρας.

Το σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία νέα παιδιά και κινούνταν στην εθνική οδό Φιλιατρών – Κυπαρισσίας, με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του στο γεφυράκι στα Διπόταμα, ένα προβληματικό σημείο του δρόμου – καρμανιόλα, χτύπησε σε δέντρο και ακολούθως στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το 23χρονο αγόρι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες εγκλωβίσθηκαν στην άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο.

Μία 15χρονη, μαθήτρια του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, τραυματίσθηκε σοβαρά και μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.  Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Τα δύο παιδιά ήταν κάτοικοι Κυπαρισσίας, ενώ ο τρίτος της παρέας, ένας 31χρονος από το Δώριο, απεγκλωβίσθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Β.Β.