Αγρότες μετά την συνάντηση με Μητσοτάκη: Θα αποφασίσουμε στα μπλόκα τα επόμενα βήματά μας

Αγρότες μετά την συνάντηση με Μητσοτάκη: Θα αποφασίσουμε στα μπλόκα τα επόμενα βήματά μας

«Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας, θα επιστρέψουμε στα μπλόκα μας για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί και να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Γραμματείας Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, έπειτα από την συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου, οι εκπρόσωποι των αγροτών επεσήμαναν πως με την δύναμη των μπλόκων τους, και την συμπαράσταση του ελληνικού λαού, έθεσαν σήμερα τα «δίκαια» αιτήματά τους, τα οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, αναγνωρίζει η κυβέρνηση.

«Δεν ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτημάτων μας, και αυτό φάνηκε από την σημερινή συζήτηση. Θα πάμε στα μπλόκα μας και θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά μας. Πιστεύουμε πως ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να δυναμώσουν τα μπλόκα, ώστε να ικανοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό τα αιτήματά μας. Θα ξεκινήσουμε από σήμερα την ενημέρωση και μέχρι αύριο θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε» ανέφερε ο κ. Μαρούδας.

enikos.gr