Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σήμερα στην Καλαμάτα με Ρένα Δούρου και Πάνο Ρήγα

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σήμερα στην Καλαμάτα με Ρένα Δούρου και Πάνο Ρήγα

Μετά τη διάσπαση και την εσωστρέφεια που δημιουργήθηκε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ., το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ήδη αποφασίσει να επικοινωνήσει τις θέσεις και τις προτάσεις του για τα προβλήματα της χώρας στους πολίτες.

Έτσι, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας διοργανώνει σήμερα Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Rex”, στις 6.30 το απόγευμα, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις στο πλαίσιο και του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος.

Καλεσμένοι είναι η βουλεύτρια Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Πάνος  Ρήγας, πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, οι ανοιχτές εκδηλώσεις επιβάλλονται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Κι αυτό, γιατί απαιτούνται απαντήσεις από τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις απέναντι στις δεξιές πολιτικές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. που επιτίθενται στη δημοκρατία, στα δικαιώματα και στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Σήμερα είναι κάτι περισσότερο από υποχρεωτικό να δοθεί διέξοδος και λύσεις σε βασικά προβλήματα, όπως η ακρίβεια, τα εισοδήματα, η ποιότητα υγείας, η εκπαίδευση, σε ένα σύστημα που απαξιώνει θεσμούς και τη λειτουργία του κράτους δικαίου.

Στο πλαίσιο αυτό οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλούν τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, τα συνδικάτα, τις επαγγελματικές ενώσεις και τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας σε διάλογο με στόχο τη συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας για να ανατραπεί η δεξιά κυβερνητική ηγεμονία στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Α.Π.