Αποκριάτικες εκδηλώσεις και Φιλιατρινό Καρναβάλι στο Δήμο Τριφυλίας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις  και Φιλιατρινό Καρναβάλι στο Δήμο Τριφυλίας

Προετοιμασίες και πρόσκληση συμμετοχής στην καρναβαλική παρέλαση

Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλη την Τριφυλία θα σκορπίσουν κέφι και χαρά, με κορύφωση το Φιλιατρινό Καρναβάλι την Κυριακή 17 Μαρτίου, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες. Μάλιστα, η Καρναβαλική Επιτροπή απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην καρναβαλική παρέλαση.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, που υπογράφεται από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Δήμητρα Ανδρινοπούλου, αναγράφεται: «Οι Απόκριες πλησιάζουν και ο Δήμος Τριφυλίας προετοιμάζεται να τις υποδεχτεί! Εκδηλώσεις σε όλη την Τριφυλία θα σκορπίσουν κέφι και χαρά! Η καρδιά, όμως, της Αποκριάς θα χτυπήσει δυνατά στα Φιλιατρά, με κορύφωση το Φιλιατρινό Καρναβάλι! Ήδη η ομάδα εργασίας για τη διοργάνωση του Φιλιατρινού Καρναβαλιού έχει προχωρήσει στις πρώτες οργανωτικές ενέργειες. Άρματα και καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν την παρέλαση των καρναβαλιστών και θα διασκεδάσουν το κοινό! Απευθύνουμε πρόσκληση στους μαθητές των σχολείων και στους συλλόγους που κάθε χρόνο παίρνουν μέρος στο καρναβάλι, αλλά και σε κάθε πολίτη της Τριφυλίας, να συμμετάσχουν στο μεγάλο ξεφάντωμα χαράς και κεφιού που θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά την Κυριακή 17 Μαρτίου. Οργανωθείτε!

Με κέφι και φαντασία δημιουργήστε καρναβαλικές ομάδες για να συμμετάσχετε στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, 17 Μαρτίου. Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν! Δεν υπάρχει περιορισμός σε ηλικία! Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 2761360023, Μαρία Παναγιωτοπούλου. Η ομάδα εργασίας για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού θα ενημερώνει το κοινό με συνεχείς ανακοινώσεις».

Του Ηλία Γιαννόπουλου