Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Μεσσήνης στο δήμαρχο Μεσσήνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Μεσσήνης στο δήμαρχο Μεσσήνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Μεσσήνης.

Ο κ. Αθανασόπουλος ευχήθηκε στη νέα διοίκηση να συνεχίσει με δυναμισμό τη δραστηριότητά της, λέγοντας πως ο Σύλλογος Γυναικών έχει πολύτιμη συνεισφορά τόσα χρόνια στον τόπο και έχει ταυτίσει την παρουσία του με την αναβίωση εθίμων και ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις. Για το λόγο αυτό, ο κόσμος έχει προσδοκίες από το σύλλογο σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση δράσεων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Εκτιμώντας ότι η πολυσυμμετοχικότητα σε δράσεις είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως Δήμος και σύλλογος θα έχουν αγαστή συνεργασία και σε αυτή τη θητεία.

Από την πλευρά του συλλόγου αναφέρθηκε το πρόγραμμα δράσης για το 2024, ενώ τονίστηκε ότι θα δοθεί βαρύτητα στη μεταλαμπάδευση των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου.

Να σημειωθεί πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών έχει ως εξής: Σοφία Μυλωνά πρόεδρος, Αγγελική Μαντά αντιπρόεδρος, Φανή Τάπαρη γραμματέας, Σταυρούλα Μακαρούνη ταμίας, Γεωργία Κόκκαλη ειδική γραμματέας, Σταυρούλα Κουσουλάκου μέλος και Κλεοπάτρα Μουρίκη-Ψυχογιού μέλος.