Φύλαξη και κάμερες ζήτησαν οι επαγγελματίες του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου

Φύλαξη και κάμερες ζήτησαν  οι επαγγελματίες του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου

Τους επαγγελματίες του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου Καλαμάτας κάλεσε χθες σε σύσκεψη ο νέος πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ, Κώστας Παπαδάκης, μετά το επεισόδιο κλοπής και καταστροφής ενός καταστήματος που στεγάζεται εκεί.

Τα καταστήματα που βρίσκονται στο Δυτικό και Ανατολικό Κέντρο της πόλης, όπως και στο Βιοτεχνικό Πάρκο, ανήκουν στην εταιρεία του Δήμου Καλαμάτας, ΔΙΟΚΛΗΣ, η οποία και τα εκμισθώνει.

Ο κ Παπαδάκης ενημερώθηκε για το περιστατικό της διάρρηξης του καταστήματος από αγνώστους και, όπως είπε ο ίδιος, ενημερώθηκε και από την Αστυνομία για την πορεία των ερευνών ανακάλυψης των δραστών.

Με τους επαγγελματίες του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου στη χθεσινή συνάντηση συζήτησε για την ασφάλεια του κέντρου και της συγκεκριμένης περιοχής. Όπως είπε, το πρόβλημα εκεί είναι χρόνιο και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν καταγραφεί παραβιάσεις, διαρρήξεις και κλοπές.

Από την πλευρά τους, οι επαγγελματίες κατέθεσαν προτάσεις για την ασφάλεια των περιουσιών τους και ζήτησαν να υπάρξει φυσική παρουσία φύλακα ή ιδιωτικής φύλαξης και να τοποθετηθούν κάμερες.

Ο κ. Παπαδάκης κατέγραψε τις προτάσεις των επαγγελματιών και τους διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα στο χώρο του Δυτικού Κέντρου για την προστασία των επιχειρήσεών τους.

Β.Β.