Ήττα στη Ρόδο με παράπονα για τη διαιτησία η Εράνη

Ήττα στη Ρόδο με παράπονα για τη διαιτησία η Εράνη

Χωρίς βαθμούς, αλλά και παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ρηγόπουλου (Ηλείας) επέστρεψε η Εράνη από τη Ρόδο, όπου ηττήθηκε από τον Ιάλυσο με 2-0. Για τους γηπεδούχους ήταν ένα πολύτιμο 3ποντο στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη Γ’ Εθνική, ενώ οι ελπίδες της φιλιατρινής ομάδας έχουν ουσιαστικά εξανεμιστεί.

Ο Ιάλυσος άνοιξε το σκορ στο 70’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δωματάς -με τους Τριφύλιους να υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση στο μαρκάρισμα του Γκεβόρι πάνω στον Καμπά- και κλείδωσε τη νίκη με ένα ακόμη γκολ που πέτυχε αμέσως μετά ο Γιώργου.

Η Εράνη θα μπορούσε να έχει προηγηθεί πρώτη, καθώς είχε σημαντικές στιγμές με τους Κουτσιανούλη και Φάκκη, ενώ ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσιανούλη που δεν δόθηκε.

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα (83’ Τερζίου), Γιώργου, Δωματάς, Αθανασίου, Χατζησάββας (88’ Βλαχάβας), Χατζηνικόλας (65’ Πελαρδής), Κάμπα, Ιντρίζι, Πατσίλης

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης (89’ Φλαριώτης), Μπινιώρης (89’ Λακριντής) Τσερπές, Mrozscko, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος, Φακκής, Γκεβόρι (84’ Παπαδόπουλος), Πουλιανός (79’ Σινάνι), Καραμπέτσος (89’ Μπουρδέκας).

-Επόμενος αγώνας για την  Εράνη την Κυριακή στα Φιλιατρά με την Μαρκό, η οποία κέρδισε κατά την 24η αγωνιστική που προηγήθηκε με την πρωτοπόρο Κόρινθο (βρίσκεται στη 12η θέση με 31 βαθμούς, ενώ οι Τριφύλιοι είναι στην 3η θέση από το τέλος με 17 βαθμούς).