Καλαμάτα -Ολυμπιακός Β’ σήμερα στο Στάδιο Παραλίας

Καλαμάτα -Ολυμπιακός Β’ σήμερα στο Στάδιο Παραλίας

Παρά τη δυσκολία του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’, η Καλαμάτα είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις το 3ποντο, που θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα από τη μέτρια φετινή πορεία και ταυτόχρονα θα βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της τοπικής μας ομάδα εν όψει των πλέι οφ της Super League 2. Η αναμέτρηση είναι για την 20ή αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας (ισχύει γενική είσοδος με 5 ευρώ).

Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Τόλης Τερζής ανακοίνωσε χθες αποστολή με 21 ποδοσφαιριστές, ήτοι: Κόβαλ, Γιαννίκογλου, Κωστούλας, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Αρίμπας, Τάτος, Λόπεθ, Άλβες, Κάτσε, Κοζορώνης, Κατάλντι, Γρίβας, Πασάς, Κωτσόπουλος, Ελιβέλτο, Ακόστα, Μπαράλες. «Εκτός» έμειναν οι Κάνιας, Μοζέρ, Πέππας και ο Λιθουανός αμυντικός Τζουργιόνας.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο έχει ως εξής:
Σάββατο 24/2, 3 μ.μ.
Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β’

Κυριακή 25/2, 3 μ.μ.
Αιγάλεω-Χανιά
Διαγόρας Ρόδου-Παναχαϊκή
Γιούχτας-Ηλιούπολη
Τηλυκράτης Λευκάδας-Καλλιθέα

Δευτέρα 26/2, 4 μ.μ.
Παναθηναϊκός Β’-Ιωνικός

Την Ηλιούπολη υποδέχονται οι Νέοι της Καλαμάτας
Για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2, οι Νέοι της Καλαμάτα θα υποδεχθούν σήμερα την Ηλιούπολη. Είναι η 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και το ραντεβού έχει δοθεί στις 12.30 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο του Κορδία.