Καλαμάτα: «Πονοκέφαλος» η δράση ανηλίκων στον Άγιο Νικόλαο

Καλαμάτα: «Πονοκέφαλος» η δράση ανηλίκων στον Άγιο Νικόλαο

Ανεξέλεγκτη παραμένει, το τελευταίο διάστημα, η δράση νεαρών που συνηθίζουν να βρίσκονται τα βράδια στον αύλειο χώρο του Αγίου Νικολάου, με αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις να προκαλούν προβλήματα στους κατοίκους της γειτονιάς γύρω από το ναό.

Όπως σημειώνουν περίοικοι, η κατάσταση τους τελευταίους μήνες έχει φτάσει «στο μη περαιτέρω», αφού κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες τα Σαββατοκύριακα, ομάδες νεαρών συναθροίζονται στον Άγιο Νικόλαο, και είτε φωνάζουν προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων, είτε πετούν αντικείμενα σε εισόδους σπιτιών και σε μπαλκόνια, με τη δράση τους να παραμένει ανεξέλεγκτη λόγω ελλιπούς αστυνόμευσης.

Όλα αυτά γίνονταν αντιληπτά το προηγούμενο διάστημα, αφού μόλις χθες οι ίδιοι νεαροί αφότου δέχθηκαν σχετική παρατήρηση από περίοικο, επέλεξαν να πετάξουν στην είσοδο παρακείμενης οικίας μια φωτοβολίδα ως ένδειξη… διαμαρτυρίας.

Αυτό που διερωτώνται οι κάτοικοι όλο αυτό το διάστημα είναι το αναμενόμενο «Για πόσο ακόμα» θα πρέπει να γίνεται ανεκτή αυτή η κατάσταση, αφού οι αρμόδιοι επιλέγουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να μη δίνουν λύση…