Κασσελάκης: Προσφεύγω στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ – Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε

Κασσελάκης: Προσφεύγω στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ – Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποδέχθηκε την πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα και ανακοίνωσε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που διεξάγεται στο κλειστό του Tae Kwon Do ότι προσφεύγει στη βάση του κόμματος, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, για να επανεκλεγεί.

«Απέναντι σε όσους συνεχίζουν και έχουν αυταπάτες, σήμερα εμείς αντικρίζουμε την πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση. Η επανίδρυση χρειάζεται ενότητα. Η ενότητα χρειάζεται έναν πρόεδρο που να μην αμφισβητείται. Όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη. Ως τη μόνη απάντηση σε ένα σάπιο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα. Δεν με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Θα πάμε λοιπόν σε τετραπλές εκλογές. Οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και Πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

enikos.gr