Με απουσίες, αλλά για τη νίκη στη Ρόδο η Καλαμάτα

Με απουσίες, αλλά για τη νίκη στη Ρόδο η Καλαμάτα

Παρ’ ότι η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Αρίμπας, Μπαράλες και τους τραυματίες Τάτο και Κάνιας, όλοι ευελπιστούν ότι η εκτός έδρας νίκη της περασμένης Δευτέρας επί του Τηλυκράτη θα δώσει ικανή ψυχολογική ώθηση για ένα σερί επιτυχιών.

Οι γηπεδούχοι έχουν μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά αυτό αποτελεί «δίκοπο μαχαίρι», καθώς αυτό μεγαλώνει τη δίψα τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Κι αυτό θα το πάρει τελικά όποιος αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο.

Η Καλαμάτα έχει και την ποιότητα και τα ουσιαστικά κίνητρα για να πάρει το «2πλό» προκειμένου να «κλειδώσει» τη θέση της στην 5άδα και να ψαλιδίσει, αν της δοθεί η ευκαιρία, τη διαφορά από τους υπόλοιπους πρωτοπόρους.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
Σάββατο 17/2,
Παναχαϊκή-Τηλυκράτης 2-1

Κυριακή 18/2, 3 μ.μ.
Διαγόρας Ρόδου-Καλαμάτα

Χανιά-Γιούχτας

Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός Β’ 2 μ.μ.

Καλλιθέα-Ιωνικός

Δευτέρα 19/2, 4 μ.μ.

Ολυμπιακός Β’-Αιγάλεω

Ο Παναγιώτης Τσιφτσής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσιφτσής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. «Είναι 20 ετών, γεννημένος 23-11-2004 και είναι ποδοσφαιρικά γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει υπομονή και με σκληρή δουλειά να φτάσει σε υψηλό επίπεδο έχοντας όλο το μέλλον δικό του» αναφέρεται σχετικά.